WOW! Mai tare ca BMW X5! Noul Touareg e DE VIS

volkswagen-toureg-4

Nemtii de la Volkswagen au anticipat noul Touareg 3, care va fi lansat in 2017, prezentand concept-car-ul T-Prime. Modelul a fost dezvaluit in premiera la Salonul Auto de la Beijing din primavara anului 2016. Este o masina lunga, de peste cinci metri, cu o latime de doi metri, iar interiorul este de patru locuri.

este hibrid, cu motor turbo de doi litri si motor electric, 375 de cai putere, si ajunge la suta de kilometri la ora in sase secunde. Germanii sustin ca va avea un consum mediu de carburant, 2,7 litri de benzina la suta de kilometri. Viteza maxima la care poate ajunge este de 223 km/h.

FANTASTIC! Biletele de cotă 84 şi 2504 au intrat! URMEAZĂ CELE MAI TARI COTE: 1363 si 1988!

Interiorul este luxos, cu tehnologie de ultima ora. Sistemul multimedia poate fi controlat de sofer si pasageri prin intermediul unui touch-screen curbat cu o diagonala de 15 inchi. Bordul este complet digital, la fel si volanul, care nu mai are butoane fizice, ci doar instrumentar sensibil la atingere. Scaunele din spate sunt controlate cu ajutorul unui alt ecran tactil, prin intermediul acestui touch-screen de 9,6 inchi se pot regla scaunele sau modifica setarile de climatizare. In interior, pe langa piele, sunt si insertii din lemn.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Autonomia in modul suta la suta electric este de aproximativ 50 de kilometri.