ZEUL PARIURILOR de COTE MARI vine cu CINCI PERLE NOI: bilete de cote 34, 66, 105, 404 şi 2191! IA-LE instant, nu mai ezita

Meci Bilbao

FanatikSport e pe cai mari! Dupa succesele fantastice pe care le-am repurtat in acest weekend, se pare ca am descoperit SECRETUL pariurilor de cote mari, dar si pe cel al PARIURILOR SIGURE, de cota 2! Da, in acest weekend ne-au intrat, total, in sistem, bilete de cota 9, 9.3 si cota 111! Iar la COTA 2 stam excelent in aceasta luna, avem reusita de peste 75%, ceea ce ne apropie de performantele uriase din luna septembrie.

Reamintim, în luna septembrie, Ion C., PARIORUL-MINUNE, a avut un procentaj de peste 90%! Click AICI pentru STATISTICA din SEPTEMBRIE, cu fiecare bilet câştigat!

CINCI BILETE FABULOASE

Iar pentru această săptămână am pregătit deja CINCI BILETE FABULOASE! Da, CINCI! Iar ele vor incepe in zilele următoare! Mai mult, cotele lor sunt ABSOLUT INCREDIBILE: 34, 66, 105, 404 si 2191! Te lasă FĂRĂ SUFLARE când te gândeşti câţi bani poţi CÂŞTIGA! Si, trebuie spus, sunt bilete cu mari sanse, avand in vedere ca lui Ion C. i-au intrat bilete de cote 132, 550 si multe altele (iata aici tot ce a PARIAT Ion C. in luna SEPTEMBRIE). Practic, poti castiga zeci de mii de lei in URMĂTOARELE ZILE!

Si ai DOUA VARIANTE pentru a PRIMI aceste BILETE TITANICE!

VARIANTA A

 1. Te abonezi la FanatikSport. Avem circa 1.000 de abonaţi care fac bani zilnic din ponturile şi biletele noastre! În plus, echipa noastră numără 12 pariori profesionişti, iar oferta noastră include toate tipurile de pariuri! Iar biletul este foarte IEFTIN: doar 90 de lei pe lună!

Mai precis, FanatikSport, cel mai mare site de pariuri din România, furnizează zilnic următoarele tipuri de pariuri pentru ABONAŢI:

 • Bilete de siguranţă, de cotă 2 (zilnic)
 • Meciuri live (aproape zilnic)
 • Proiect Martingale (de câteva ori pe săptămână)
 • Ponturi individuale (aproape zilnic)
 • Ponturi progresive (cu cea mai mare rată de succes: 145 câştigate din 152) – zilnic
 • Meciuri suspecte – blaturi (la câteva zile)
 • Bilete de cote mari (mai ales în weekenduri sau zile cu ofertă bogată)

Iata si bilantul pentru SEPTEMBRIE, cand s-a castigat peste 12.400 de lei (CLICK AICI).

   2. Cum te poţi abona

Există câteva modalităţi simple prin care te poţi abona  (abonamentul este 90 de lei pe luna):

 1. Prin paypal, adresa noastră este: colaborari@fanatiksport.ro
 2. Prin transfer bancar, de la o bancă la alta. Sau direct în contul nostru bancar, care e: RO03RNCB0094061995760002, deschis la Banca Comerciala Romana (BCR). Pentru cei din strainatate, codul SWIFT e RNCBROBU, iar codul BIC e RNCB.
 3. Prin Western Union sau Money Gram, pentru cei aflaţi în străinătate.

ATENŢIE! Nu se poate plăti abonamentul prin paysafecard!

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

3. Paşii către abonare

 1. Se achiziţionează Abonamentul (se plăteşte contravaloarea acestuia)
 2. Se sună sau se transmite un mesaj normal la numărul de telefon: 0726.636.444. In cadrul mesajului se va confirma plata abonamentului şi se va transmite adresa de email unde veţi primi biletele, ponturile menţionate. Sau se pot transmite aceste date prin email, la adresa: colaborari@fanatiksport.ro
 3. Odată confirmată plata abonamentului, veţi primi zilnic biletele pe email. Ele se transmit zilnic, între orele 2-3.
 4. Orice alte detalii le puteti afla la numarul afisat sau la emailul mentionat (colaborari@fanatiksport.ro).

VARIANTA B

Îţi faci cont la agenţia de pariuri Fortuna. Da, a doua variantă este pentru cei care nu au cont la Fortuna şi îşi fac acum pentru a primi aceste BILETE MIRIFICE de cote 34, 66, 105, 404 si 2191. Si e o variantă total GRATUITĂ! Trebuie doar să-ţi faci cont la FORTUNA de pe linkul dat de noi mai jos.

Concret, iată care sunt paşii pentru a primi aceste CINCI SUPER-BILETE:

 1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu (click AICI pentru înregistrare).
 2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele si ID-ul cu care te-ai înregistrat la Fortuna. In plus, primesti si BONUSURILE de la Fortuna, care ajung la 1.000 de lei!
 3. Primeşti pe EMAIL BILETE MIRIFICE de cote 34, 66, 105, 404 si 2191!

Asta e tot! E atât de simplu! Şi de profitabil, aşa că nu mai sta pe gânduri, pune mâna şi câştigă nişte bani BUNI!

ATENTIE, ACEASTA VARIANTA ESTE VALABILA DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA SI ISI FAC ACUM, PRIN VARIANTA B. DACA AVETI DEJA CONT LA FORTUNA, VA RECOMANDAM VARIANTA A.