Zi proastă pentru Diana Dumitrescu: „Mă uit în oglindă și mă văd urâtă, bătrână, inutilă”

Diana Dumitrescu

Vedeta le-a mărturisit prietenilor ei virtuali că nu are deloc o zi bună, ci una cât se poate de nefericită, în care vede totul în negru.

Diana Dumitrescu este una dintre vedetele de la noi care spune lucrurilor pe nume, fără să încerce să se ascundă dacă are o zi mai bună sau una mai puțin fericită.

Astăzi, blonda le-a mărturisit celor care îi urmăresc blogul, că nu se simte deloc în largul ei.

„Azi e una din zilelea acelea… Zilele în care te trezești și știi că totul o sa fie de rahat.

Azi e ziua în care mă simt mai bătrână cu 20 de ani. ăa simt inutilă și totul mi se pare de ca… Pe deasupra mai și plouă.

Azi nu mă plac. Mă uit în oglindă și mă văd urâtă, bătrână, inutilă. Azi e una din zilele în care pur și simplu mă urăsc.

M-am așezat de 5 ori în fața laptopului uitându-mă pur și simplu la ecran. O poză cu mine… frumușică. Mă ridic, mă duc în baie, mă uit în oglindă… frumușică NOT. Azi chiar nu mă plac. Nu mă suport. Azi nu mă vreau în preajma mea.

Am pus rufele la spălat. După care am zis să înmoi șervetele de bucătărie… și am început să le frec cu atâta ură, până când am rupt unul. Ziceai că mi-au făcut tot răul din lume…. și tot nu mi-a trecut.

Azi e una din acele zile în care nu vreau să vorbesc. Am o întâlnire la 3 și nu am chef. Dar trebuie să mă duc. Nu știu ce bun o sa iasă din ea, pentru că azi e una din acele zile…

Azi e una din zilele în care am nevoie de soare mai mult ca orice. Azi e una din zilele în care nici vocea mamei nu îmi face bine. Azi e una din acele zile atât de urâte încât nici melodia lu’ Chirilă nu mă ajută… Azi e una din acele zile…”, a scris Diana Dumitrescu pe blogul ei.