Zilele următoare schimbă soarta acestor două zodii

Zodii soarta

În perioada cuprinsă între 2 şi 8 aprilie a.c. vor avea loc câteva evenimente astrologice care modelează contextul astral al viitoarei perioade.

În ordine cronologică, primul eveniment este oferit de Venus, Micul Benefic, care va intra în zodia Berbec, în ziua de 5 aprilie, la ora 19:51′, semn pe care îl va tranzita până la începutul zilei de 30 aprilie a.c.

Al doilea eveniment astrologic este produs de Mercur care va intra în zodia Taur, pe 6 aprilie, la ora 02:10′, semn pe care îl va tranzita până pe 13 iunie 2016; o şedere mai lungă decât una obişnuită pentru că, între 29 aprilie şi 23 mai a.c., el se va afla în mişcare aparent retrogradă.

Al treilea eveniment astronomic, cu bogată semnificaţie astrologică, este dat de faza de Lună Nouă care se va produce în ziua de 7 aprilie, la ora 14:23′ (ora de vară a României), prin conjuncţia Soarelui cu Luna, la 18° 04′ Berbec.

În perioada analizată de noi, respectiv între 2 aprilie, ora 00:00′:01″ şi 8 aprilie, ora 23:59′:59″, Luna va străbate un segment zodiacal de la 27°06′ Capricorn la 09°23′ Taur.

Berbec

Între 2 și 3 aprilie, nativii din Berbec pot avea inițiative menite să schimbe natura relațiilor cu o serie de prieteni. Le vor propune acestora formule de a petrece împreună timpul liber, vor avea idei originale pe care, dacă le-ar pune în practică, ar putea avea cu toții un avantaj social, cultural, relațional. Nu este un tranzit important și el se poate concretiza doar în măsura în care unii nativi trăiesc în mijlocul unor intense relații sociale. Între 4 și 6 aprilie dimineața (până la ora 10), viața de fiecare zi a acestor nativi se cantonează în domeniul gândurilor și planurilor tăcute, de care nimeni nu știe nimic. Uneori, poate fi vorba de vise, de aspirații alteori, poate fi vorba de un proiect de mai amplu. Dar, deocamdată, totul este confuz, amestecat și neclar. Nu este exclus ca, pe fondul unor evenimente în legătură cu locul de muncă sau cu schimbările administrative, legale, oficiale, care se pot petrece acolo, Berbecii să revină asupra unor planuri personale pe care le-au abandonat și pe care, acum, le iau în calcul în speranța că acestea le-ar putea oferi o alternativă la posibila criză care se anunță în plasamentul lor profesional. Pentru alții, s-ar putea să fie doar niște momente în care trecutul, amintirile să-i năpădească, mai ales dacă aceștia nu mai sunt tineri ori dacă suferă de singurătate. Din a doua parte a zilei de 6 aprilie până pe 8 aprilie dimineața (ora 10), asupra Berbecilor vor începe să opereze efectele Lunii Noi, din 7 aprilie, în chiar semnul lor zodiacal, ceea ce poate anunța o schimbare sau poate provoca în chip brusc, o cotitură existențială. În cazul unora, aceste evenimente pot avea legătură cu funcția, cu imaginea, cu autoritatea publică unde se pot produce situații stingheritoare în ciuda faptului că, din 5 aprilie, nativii vor avea Micul Benefic în casa I a personalității. Pe 8 aprilie, după ora 10 dimineața și, ulterior, pe 9 aprilie, ei vor fi obligați să se dedice unor calcule bănești.

Taur

Pe 2 și 3 aprilie, Taurii pot primi informații, aprecieri, avertismente sau comentarii legate de felul în care se poartă, acționează, gândesc sau conduc o activitate publică, care îi va surprinde atât prin conținutul cât și franchețea rostirii. Unele persoane, animate de acest tranzit, își pot lua inima în dinți, în privința unui demers cu miză socio-profesională, și vor aborda pe cineva în vederea punerii în aplicare a respectivei intenții. Între 4 și 6 aprilie dimineața, Taurii pot manifesta disponibilitatea de a se împăca cu prieteni sau simpli cunoscuți, de a netezi o situație „șifonată” de evenimentele neplăcute din trecut. Tranzitele acestei perioade ar trebui să-i facă conștienți de carențele de comportament și responsabili de propriile greșeli și, prin asta, mai buni și gata să se îndrepte. Dacă este vorba însă de chestiuni sentimentale, atunci, principala lor grijă va fi aceea de a invoca principiile morale, nefiind îngăduitori cu cei care le-au greșit. Chiar dacă, în sufletul lor, sentimentele i-ar împinge spre regrete sau duioșie, ei vor încerca să transmită, prin comportamentul lor inflexibil, că le aplică acelora pedeapsa meritată. Din a doua parte a zilei de 6 aprilie până pe 8 aprilie dimineața, Taurii se vor confrunta cu efectele fazei de Lună Nouă care le va răvăși psihicul. Unii vor fi irascibili, inconsecvenți și se vor enerva din orice fleac. Alții vor avea impresia că fiziologia organelor de simț și funcțiile creierului „patinează”, recurgând la calmante. Într-un alt plan, unii se pot întrista din cauza evenimentelor legate de muncă care se petrec aievea sau despre care doar se vorbește în șoaptă. Ideile care le vor trece în această perioadă prin minte, în încercarea de a se apăra, de a se proteja nu e bine să fie luate în serios ori puse în aplicare. Vor fi gânduri stârnite de mânie și soluții născute din „spaima zilei de mâine”. Pe 8 aprilie, după ora 10 dimineața, mentalul lor va fi stabil, dând dovadă de spirit practic, logică iar reacțiile lor fi echilibrate și adecvate situației.