Zodia care s-a născut să aibă grijă de ceilalți

Zodie delicata

Cea mai sensibilă și familistă nativă a zodiacului, Femeia Rac este reprezentanta care știe ce are de făcut atunci când trebuie să aibă grijă de cei din jur. Este femeia care s-a născut să protejeze și să țină sub aripa ei pe cei mai neajutorați.

CITESTE SI: ANDREEA MARIN, parasita pentru o alta femeie! Afla cine e Ramona Ileana

Astrele spun că femeia Rac este soția perfectă: știe să fie tandră, iubitoare, să facă surprize patrenerului de viață, să gătească și să fie atentă la nevoile acestuia. Este cea mai mămoasă femeie din zodiac, tocmai de aceea ea poate îngriji pe oricine. Departe de a fi mama răniților, nativa din Rac nu poate sta deoparte atunci când vede pe cineva la ananghie. Deși este o fire timidă, care se dă înapoi atunci când trebuie să ia inițiativă, când trebuie să-și ofere ajutorul, Racul nu stă pe gânduri.

Gătește mai bine decât bucătarii profesioniștii și are capacitatea de a-i strânge pe cei dragi în jurul mesei, datorită preparatelor ei extrem de gustoase. Bandajează răni, și la propriu, și la figurat, îți face ceaiul dacă ai răcit, știe care sunt cele mai bune pastile pentru afecțiunile tale și știe cele mai tari trucuri naturiste pentru a-ți ameliora starea de sănătate.

CITESTE SI: PATRU zodii de femei care au doar relații de durată. Nu vor avea niciodată AVENTURI

Are mereu grijă ca totul să fie călcat, curat și ordonat la locul lui și, mai ales, pune deoparte lucrurile care au pentru ea o valoare sentimentală: o eșarfă de la bunica, un ceas lăsat ”moștenire” de mama. Este foarte strângătoare, adună tot ceea ce i se pare căla un moment dat i-ar putea fi de folos ei sau celor din jur.

Nativa din Rac își dorește să-i răsfețe pe cei din jur, bucuria lor fiind pentru ea un bun motiv de a continua cu gesturile frumoase.

CITESTE SI: STRIGĂTOR LA CER! Cum a putut să apară Alina Eremia în fața COPIILOR. Cei din primul rând au văzut ABSOLUT TOT