Zodia care va fi trădată până la finalul anului

800x0_1463635742f615a61e

Zodia Scorpion va avea un an plin de încercări, dar, în final, rezultatul va fi mai bun decât s-ar fi așteptat.

INCREDIBIL! OFERTA SENZATIONALA! PARIUL BOMBA cota 3155 e GRATUIT! VEZI cum il poti PRIMI

2016 este anul potrivit sa scapi de prejudecati si barierele care te-au tras inapoi in ultima vreme. Asta include si unele persoane… Cu o gandire clara si putere interioara poti sa realizezi tot ce iti doresti. Ai mai multa rabdare si incearca sa ii cuceresti pe ceilalti.

 

 

Anul in care vei fi tradata

Astfel vei reusi sa rezolvi mai multe probleme si iti vei face mai multi prieteni si aliati. Adevarul este ca va fi cazul sa cunosti oameni noi pentru ca unele personae apropiate se vor dovedi cu totul altfel decat le credeai. In ce priveste relatiile interpersonale, anul 2016 sta pentru tine sub semnul tradarii. Fie ca e vorba de partenerul de viata, fie ca e vorba de prietenii, te vei trezi injunghiata pe la spate cand ti-e lumea mai draga. Chiar daca experienta e dureroasa, tot raul va fi spre bine pentru ca intamplarea iti deschide ochii si te face sa scapi de persoanele care te trageau inapoi.

Obstacolele se topesc in fata ta

Cea mai productiva perioada va fi in primavara, cand Marte va fi retrograd in Scorpion. Tandretea si diplomatia sunt, de asemenea, calitati accentuate in 2016. Fii realista si blanda, mai ales la finalul verii si inceputul toamnei, cand Jupiter si Mercur te fac sa fii mai sociabila. Obstacolele se vor topi in fata ta si vei reusi sa ajungi usor acolo unde iti doresti. Pluto va intra in casa inteligentei si a comunicarii si va sta acolo pana in 2024. Este o perioada lunga, asa ca foloseste aceasta pozitie in avantajul tau: vei fi mai persuasiva, vei avea o putere mentala extraordinara, spirit analitic, talent pentru cercetare si investigatii, interes in psihologie si subiecte profunde.

Influenta lui Pluto in casa intelectului

Apara-te si de aspectele negative care apar din cauza pozitionarii planetei Pluto in casa intelectului: incearca sa nu fii foarte critica, alunga gandurile negative, scapa de anxietate si fobii, incearca sa nu ii manipulezi pe ceilalti. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa te concentrezi pe studiul unor lucruri de care esti pasionata. Invata sa discuti mai sincer si mai deschis despre ce te deranjeaza, iar ceilalti vor fi receptivi la nemultumirile tale. 2016 este un an bun in gasirea unor prieteni buni sau a unui grup care sa te sprijine in cariera.

Saturn in casa banilor – vei fi mai precauta

Neptun tranziteaza casa dragostei Scorpionului. Este o pozitie sensibila, deoarece Neptun are, de cele mai multe ori, o influenta negativa asupra relatiilor. Desi promite multe, ajunge sa nu iti ofere nimic. Toamna trecuta, Saturn a iesi din Scorpion si se va intoarce abia in 2041. In 2016 va fi, insa, in casa finantelor, unde va avea o influenta restrictiva si te va face sa fii mai precauta cu toate cheltuielile pe care le vei face. Vei avea o perioada destul de agitata pana in toamna 2016, stresata si plina de evenimente. Ai grija si de sanatate! Esti predispusa la infectii, rani, arsuri sau alte accidente. Fii atenta mai ales in perioada ianuarie – februarie si iunie – iulie.