Zodii care au noroc la bani în aprilie 2016

Zodii bani

Luna aprilie vine cu vești bune pe plan financiar pentru cinci reprezentanți ai zodiacului. Iată care sunt norocoșii lui Prier din punct de vedere al câștigurilor financiare.

Berbec

Berbecii sunt foarte norocoşi la bani în aprilie, în special în primele două săptămâni ale lunii. Au parte de câştiguri financiare substanţiale, bonusuri sau prime… Dar trebuie să ai mare grijă ce vei face cu aceşti bani, cum îi vei investi. Ai nevoie de ei pentru a-ţi termina renovările la o casă, pentru a face o achiziţie pe care o aştepţi de multă vreme sau pentru a plăti vacanţa în care vei pleca la vară. Vei fi tentat totuşi să cheltuieşti ceea ce câştigi pe nimicuri de zi cu zi. Este important să-ţi administrezi banii cu cap, să ai grijă unde se duce fiecare leuţ, pentru că altfel rişti să rămâi fără ei. Dacă vei păţi asta, mai şi iunie îţi vor fi favorabile pentru noi economii.

Gemeni

Luna aprilie poate veni cu venituri frumuşele pentru reprezentanţii zodiei Gemeni. Însă numai pentru aceia care au ales să renunţe din timp la job-ul pe care îl au şi să muncească într-un domeniu de care sunt foarte pasionaţi. Aici vor avea ocazia să-şi dezvăluie calităţile, să-şi arate talentul. Astfel vor fi remuneraţi pe măsura muncii lor. Aceasta este condiţia prin care Gemenii pot câştiga bani buni în aprilie.

Leu

În aprilie, Leii sunt într-o formă foarte bună. Demonstrează că merită să ocupe poziţia pe care o au în companie şi vor fi răsplătiţi pentru loialitate şi creativitate. Vor primi o mărire de salariu sau îşi vor renegocia contractele, pentru a beneficia de alte avantaje puse la dispoziţie de firmă: o asigurare medicală foarte bună, abonamente la sală sau la evenimente exclusiviste.

Balanța

Balanța este pregătită să o ia pe un drum nou în aprilie din punct de vedere al carierei. Va avea parte de noi experiențe în acest plan, va interacționa cu oameni noi, iar câștigurile vor fi substanțiale. Primele trei săptămâni din aprilie vor fi intense, pentru că Soarele se găsește în casa Relațiilor, însă în ultima săptămână Balanța se va bucura de mult așteptatele câștiguri. Firi echilibrate, care știu să-și drămuiască veniturile, Balanțele vor fi pline de idei despre cum să-și sporească aceste câștiguri.

Capricorn

Aprilie este norocoasă și pentru Capricorni. De fapt, până pe 12 mai Venus se află în casa Carierei, ceea ce înseamnă că această zodie se va bucura de venituri suplimentare. Pentru că sunt cei mai muncitori din zodiac, banii primiți de Capricorn sunt mai mult decât meritați și au o semnificație importantă pentru reprezentanții acestui semn astral: faptul că eforturile lor sunt apreciate de cineva.