Breidablik – Copenhaga – Ponturi Pariuri Fotbal Liga Campionilor – 25.07.2023

5/5 - (1 vote)
Liga Campionilor
Kópavogsvöllur (Kópavogur)
Breidablik
vs
Copenhaga
5/5
Pont: 2
Cota: 1.70

Într-un duel al calificării în turul 3 UCL, campioana islandeză Breidablik își propune să provoace o surpriză majoră în fața echipei daneze Copenhaga.

Pe de o parte, Copenhaga, echipa vizitatoare, a avansat o singură dată în faza grupelor competiției în ultimii șase ani.

Breidablik, după ce a câștigat titlul în divizia de top a Islandei, Besta deild karla, pentru a doua oară în istoria sa, concurează pentru a doua oară în Liga Campionilor.

Oskar Hrafn Porvaldsson, în vârstă de 49 de ani și fost internațional de trei ori pentru Islanda, este antrenorul echipei și a condus-o pe locul secund în sezonul 2021, iar apoi au dominat campionatul, cu un avans confortabil de 10 puncte, calificându-se astfel în competiția de elită a Europei.

În actuala ediție a competiției, Breidablik a avut deja o călătorie impresionantă, câștigând toate cele patru meciuri jucate împotriva campionilor din San Marino, Muntenegru și Republica Irlanda. Ei speră să repete performanța când vor întâlni Copenhaga la Kopavogsvollur marți.

Între timp, Copenhaga a avut un sezon extrem de reușit, câștigând dubla internă și egalând numărul record de triumfuri în istoria ambelor competiții.

După o victorie de 2-1 în deplasare în primul meci al sezonului intern, împotriva lui Lyngby, Jacob Neestrup și jucătorii săi sunt încrezători că vor progresa confortabil în cele două manșe împotriva adversarilor lor islandezi.