Chelsea – Newcastle – Ponturi Pariuri Fotbal Amical – 26.07.2023

meciuri
Amical
Mercedes-Benz Stadium (Atlanta)
Chelsea
vs
Newcastle
4/5
Pont: Ambele marcheaza
Cota: 1.60

Newcastle United și Chelsea se pregătesc să se confrunte într-un meci amical pe Mercedes-Benz Stadium. Așteptările sunt ridicate pentru această întâlnire, având în vedere că ambele echipe vin după rezultate notabile.

Magpies intră în acest meci după un rezultat spectaculos, un egal 3-3 în partida împotriva lui Aston Villa. Chiar dacă au primit șase goluri în meciurile anterioare cu Gateshead, Rangers și Aston Villa, Newcastle a reușit să iasă învingătoare în două dintre aceste partide și să obțină un egal.

Pe de altă parte, Chelsea vine după o victorie impresionantă împotriva lui Brighton & Hove Albion, într-un meci care a oferit nu mai puțin de șapte goluri. Echipa lui Mauricio Pochettino are în vedere câteva schimbări importante, iar partida cu Newcastle reprezintă o oportunitate pentru jucătorii mai tineri să se afirme în fața antrenorului.

Cu nouă goluri marcate în meciurile cu Wrexham și Brighton, Chelsea demonstrează un atac puternic și decisiv, iar acest lucru îi oferă încredere înaintea partidei cu Newcastle.

În ciuda faptului că a avut unele dificultăți în meciul cu Aston Villa, Newcastle a arătat caracter și determinare.

Meciul amical de la Mercedes-Benz Stadium va fi ocazia perfectă pentru ambele echipe să își testeze forma înaintea noului sezon de Premier League.