20. MONEY MANAGEMENT

20. MONEY MANAGEMENT

PARIURI. Este nevoie de organizare și sistematizare a bugetului, a pariurilor și sumelor care vor fi pariate. Un money management. Money management-ul contează și el extrem de mult pentru a câștiga la pariuri. Nu jucați haotic, doar de dragul de a paria. Nu vedeți un meci bun într-o zi, nu jucați. Chiar dacă spuneți ”joc 2-3 unități că nu-i suma mare” aceste 2-3 unități (presupuse pierdute) în aceea zi, cu alte 2-3 unități pierdute în altă zi se strâng. 

Tot la capitolul money management intră și suma mizată. Incercati să vă stabiliți un anumit procent din bancă (bugetul inițial) pe care să-l jucați. Sunt pariori care au o banca de 100 lei si joacă 40 lei pe un pariu. Ceea ce este destul de mult, dar totul depinde de meciul în cauză. Ar trebui să vă fixați o sumă pe care să o băgați la fiecare pariuri, probabil cel mai bine ar fi în jur de 10-15% din bugetul inițial pe un bilet. 

Totul depinde de tipul de pariu pe care-l puneți, de cotă, de șanse de reușită, sistemul jucat. Cu cât cota e mai mare, cu atât biletul e mai nesigur, iar sfatul nostru ar fi să alocați sume mai mici pentru astfel de pariuri. Suma mizată trebuie să fie direct proporțională cu siguranța biletului.

Lasă un răspuns