CEA MAI INTELIGENTĂ TEHNICĂ DE PARIAT LA TENIS: CUM SĂ CAȘTIGI ORICINE AR …

CEA MAI INTELIGENTĂ TEHNICĂ DE PARIAT LA TENIS: CUM SĂ CAȘTIGI ORICINE AR …

Una dintre cele mai bune strategii de a câștiga bani o reprezintă pariurile pe tenis. Dar nu oricum. Există metode bune, metode atractive, dar puține sunt cu adevărat inteligente și cu adevărat profitabile.

Iar FanatikSport vă prezintă cea mai bună metodă de pariat pe acest sport. Evident, nu este singura variantă de pariat pe acest sport, mulți pariori încearcă diverse metode. Toate cu o probabilitate mai mică sau mai mare. Metoda pe care v-o prezentăm în acest articol depășește cu mult probabilitățile tuturor metodelor de pariat pe tenis. Se apropie, practic, de procentajul suprem, fiind cotată la având șanse de peste 90%.

Dar despre ce este vorba? Despre pariurile progresivepe victorie, dar la game-uri. Practic, se merge pe parierea pe victorie a unui game la 0 sau la 15, la 30, la 40, folosind marimea mizei în cazul în care pierdem.

De exemplu, pariem că primul game se va termina la zero, iar dacă pierdem, atunci mărim miza în game-urile următoare și pariem până câștigăm. Sau că se termină la 15, la 30. Cotele sunt de peste 2, chiar 3, depinde de cine sunt tenismanii care joacă.

Părți bune/rele

Partea bună e că pariul intră destul de rapid. În schimb, partea proastă este că poți aștepta mai multe game-uri până să îți iasă game-ul la cota ta, dar nu atât de multe ca la fotbal. Sunt, practic, câteva variante, ca game-ul se poate termina la 0, 15, 30 sau 40. Un alt avantaj este că nu contează cine joacă, nu se joacă pe favorit, nu trebuie pierdute ore în șir cu analizarea meciurilor.

Lasă un răspuns