CEA MAI TARE METODĂ DE A CAȘTIGA BANI LA PARIURI, FĂRĂ SĂ CONTEZE CE ECHI…

CEA MAI TARE METODĂ DE A CAȘTIGA BANI LA PARIURI, FĂRĂ SĂ CONTEZE CE ECHI…

Cei mai mulți pariori merg pe bilete în care iau cote simple, mizând pe victorie, egal sau înfrângerea unei echipe. De multe ori apar surprize uriașe chiar și la meciuri considerate extrem de sigure, când joacă favorite cu echipe considerate dinainte învinse și când, teoretic, s-ar pune doar problema scorului.

Astfel, una din opțiunile foarte bune pentru a ocoli astfel de surprize este să pariezi pe numărul de goluri. În acest mod, nu va conta cine câștigă, cu cât, ci doar numărul final de goluri, indiferent de echipa care le va marca sau de echipa care va marca mai mult.

Număr de goluri

Potrivit pariorilor cu experiență, cele mai multe meciuri se termină cu 2-3 goluri marcate, fiind destul de rare meciurile în care se marchează un gol sau zero goluri (cu excepția unor campionate din țări precum Italia, Franța, Rusia). Dar schema nu se oprește aici.

Se iau și pariuri în care mizăm ca se marchează peste 4 goluri sau 4-6 goluri. Și combinăm aceste meciuri. La mizele de 2-3 goluri, cota este în jur de 2, iar la 4-6, cota este în jur de 3.

Luăm patru meciuri, pe care le combinăm. Un bilet cu două cote de 2 și două de 3 ar duce la o cotă finală de 36, iar dacă punem maxim 10 bilete, atunci ieșim în câștig. Un câștig foarte bun.

Lasă un răspuns