CEL MAI BUN BILET LA PARIURI SPORTIVE

CEL MAI BUN BILET LA PARIURI SPORTIVE

Mulți dintre pariorii care nu au timp să analizeze meciurile, competițiile aleg o variantă simplă și, de multe ori, cu șanse mari de reușită. Anume: pariat pe echipe puternice din campionate puternice.

De obicei, echipele puternice se păstrează pe o perioadă mai întinsă, de la an la an, dar sunt și situații când unele decad, pentru câteva etape, ani sau chiar de tot. De aceea, e bine de așteptat 3 – 4 etape și abia după această perioadă să se parieze.

Iar campionatele alese pot fi: Belgia, Olanda, Portugalia, Spania, Marea Britanie, Franța, Italia. Campionatele puternice. Iar în fiecare astfel de campionat sunt cel puțin trei echipe puternice, ceea ce înseamnă cam 20 de meciuri pe săptămână. Iar dacă se iau minim patru meciuri pe bilet, atunci cota sare de 2,5 – 3. Putem însă încerca și șase – șapte. Pariorii merg pe un sistem în creștere, aleg 8 meciuri de acest gen și pun un bilet cu 4 dintre ele (cele mai sigure), apoi cresc numărul de meciuri (5, 6, 7, 8) în ordinea siguranței sau a cotelor.

Lasă un răspuns