CUM PARIEZI INTELIGENT CA SĂ CAȘTIGI SUME MARI LA PARIURI

CUM PARIEZI INTELIGENT CA SĂ CAȘTIGI SUME MARI LA PARIURI

Avem senzația, parcă întotdeauna când punem un bilet la pariuri și pierdem, că doar un meci ne-a scos de pe bilet. Că doar un meci, maxim două ne-au făcut să pierdem biletul pus.

Așa că o metodă care să evite problemele de acest gen este pariul sistem cu baze. Dar nu luăm ca baze meciuri sigure, ci meciuri cu cote mari. Într-adevăr, astfel de meciuri sunt mai puțin sigure, dar câștigul posibil este mult mai mare, uriaș. Pe de altă parte, mizăm și pe siguranța, chiar dacă într-o mai redusă măsură. Şi nu doar atât: FanatikSport vă prezintă acest model, dar el trebuie urmărit până la capăt, trebuie citite toate etapele!

Metoda mai sigură

Astfel, se caută 3-4 meciuri care să aibă cote de 2,3. Acestea vor fi baze. Cel mai bine ar fi ca aceste baze să nu includă pronosticuri simple, cu victorii, egaluri, etc, ci pariuri bazate pe numărul de goluri. Acestea au cote mari și nu prea contează cine câștigă.

Astfel, trei sau patru meciuri, cu număr de goluri. Iar apoi luăm cinci – șase meciuri cu cote de peste 4-5 și cât mai mari, poate tipul de meciuri pauză – final. Și luăm sistem, că se câștigă 3 din 5 sau 4 din 6.

Exemplu:

Steaua – Dinamo (se marchează două, trei goluri – cotă 2)

Rapid – CFR Cluj (se marchează două, trei goluri – cotă 2)

Petrolul – Ceahlăul (se marchează două, trei goluri – cotă 2)

Manchester – Blackburn (se marchează peste trei goluri sau între 4 si 6 goluri – cotă 3)

Acestea vor fi luate ca meciuri bază.

Iar apoi încă cinci, șase meciuri, pe cote cât mai mari. Doar din bază plecăm cu o cotă de 24. Iar dacă avem meciuri cu cote 5, 7, etc., atunci valoarea câștigului crește masiv.

Lasă un răspuns