CUM SĂ CAȘTIGI CHIAR INTOTDEAUNA ȘI CHIAR CU RISC ZERO. VEZI TIPUL DE PARIU…

CUM SĂ CAȘTIGI CHIAR INTOTDEAUNA ȘI CHIAR CU RISC ZERO. VEZI TIPUL DE PARIU…

Există anumite tipuri de paruri care chiar au un risc care tinde către zero. Sau se poate spune că chiar au grad de risc ZERO! Ce-i drept, și cotele sunt extrem de mici, dar lucru acesta e absolut normal, nimănui nu-i vine să dea bani din casă pe degeaba. Și acest lucru se aplică și în cazul caselor de pariuri. Dar chiar dacă e un pariu de “furnică”, în sensul că aduni greu bani, el e merită, căci tot poți face 10.000 de euro într-un an. Care nu-s de ici, de colo, mai ales că vin aproape de pomană.

Despre ce este vorba? Despre pariul numit ALL IN (de la poker când mizezi tot). Partea proastă e că îți ia ceva timp.

Se joacă mai ales live pentru că presupune multe pariuri făcute zilnic. Se caută casele de pariuri care au cote mai mari si care au acest tip de pariu (betfair îl are). Dar vezi mai jos cum trebuie jucat pentru a fi sigur de câștig!

ALL IN

Partea bună este că tot ce se castiga se baga in urmatorul pariu, ceea ce scade consistent numărul de zile în care poți ajunge la 10.000 de euro. Foarte important, urmează toși pașii așa cum sunt descriși mai jos.

Cum se joacă

Să pornim cu o investiție de 15 euro, din care se va juca doar 0.50 euro pentru inceput. Matematic, daca strategia este dusa pana la sfarsit poate genera un castig de 10.000 de euro. Se pariază cote de 1.001, iar dacă punem zilnic 30 astfel de bilete, rezultă un necesar de 333 de zile pentru a aduna 10.000 de euro.

Tipurile de pariu urmarite și pe care se pariază sunt de tip lay pe scor corect, adica mizezi pe un meci ca NU se va termina cu un anumit scor. De exemplu, pariezi că Manchester City nu va pierde cu 3-0 când joacă cu Hull. Sau că Barcelona nu ia bătaie de la Malaga cu 4-2. Genul acesta de scoruri. Ele au, în genere, cote de 1,001. Bineînțeles, cu cât se apropie de realitate, cu cât scorurile par mai plauzibile, cu atâta cresc și cotele.

Munca mare este în alegerea meciurilor, în stat pe ele zi de zi, dar partea bună e că o pierdere nu include toată suma. Putem începe cu 0,50 euro pe meci și, din cei 15 euro, avem 30 de bilete. Punem tot ce câștigăm pe următorul bilet până la o sumă pe care o credem convenabilă pentru a o scoate. Încetul cu încetul se adună banii.

Se mizează toți banii (ALL IN), dar pe mai multe pariuri, iar fiecare poate crește de la o zi la alta.

Lasă un răspuns