CUM SĂ CAŞTIGI LA PARIURI SPORTIVE TOT TIMPUL: METODA SIGURĂ 100%

CUM SĂ CAŞTIGI LA PARIURI SPORTIVE TOT TIMPUL: METODA SIGURĂ 100%

Dacă te mulţumeşti cu un profit destul de mic, dar constant și fără riscuri, poţi obţine bani din diferenţele de cotare ale caselor de pariuri. Este ceea ce se numește arbitraj. Arbitrajul este exemplul cel mai bun în acest sens și una dintre puținele metode care sunt sigure în totalitate. 100%! Una din puținele metode de a câștiga întotdeauna la pariuri. Fără nici un risc!

Arbitrajul pe pariuri sportive este unul dintre hobby-urile profitabile şi relativ răspândite în ţările anglo-saxone.

Ce înseamnă asta: pariezi la două case cu cote diferite în aşa fel încât câştigul de la oricare să fie puţin mai mare decât costul total pentru amândouă, deci sigur.

FanatikSport vă prezintă această metodă de a paria și este foarte important să citiți și să urmați fiecare pas exact așa cum sunt descrise mai jos.

În ce constă această metodă:

Alege cel puţin două case de pariuri diferite și trebuie să găsești evenimente similare (ideal cu doar două variante – victorie sau înfrângere, dar se poate juca și cu 3, incluzând egalul și, astfel, introducând și fotbalul pe listă), dar care au cotații diferite.
Diferențele de cotație trebuie să ne asigure câștigul în toate situațiile. De exemplu, să spunem că un meci, Juventus – Napoli, s-ar califica pentru această schemă. Și că vrem să pariem 100 de euro. Pentru toate cele trei variante de pariat (victorie, egal, înfrângere), am putea împărți cei 100 de euro, pariind pe fiecare variantă o parte din această sumă, astfel încât fiecare variantă să ne aducă peste 100 de euro. În orice situație câștigăm/
Deși pare improbabil, există astfel de meciuri, dar diferențele vor fi găsite studiind ofertele mai multor case de pariuri. Astfel, am putea găsi o cotă bună pentru victorialui Juve la o agenție, o cotă bună pentru egal la alta, o cotă bună pentru înfrângere la altă agenție. Pentru fiecare, câștigul trebuie să fie peste 100 euro.

Calcule

Cea mai grea parte e să găsești astfel de diferențe de cote. Partea bună este că sunt siteuri specializate care fac astfel de calcule. Și FanatikSport are o secțiune de acest gen, care poate fi accesată aici. Partea proastă este că doar diferențele mici sunt făcute publice de către companiile, grupurile, pariorii care se ocupă de acest de pariuri. Care se numesc „pariuri sigure„ (sure bets) în limbajul specialiștilor. Dacă vrei diferențe mai mari, îți cer să plătești un soft, prin care ți se vor livra aceste cote. Partea bună e că poți rămâne la pariurile făcute publice, care își pot asigura un câștig de 3,4%, dacă te mulțumești cu puțin, dar constant (aproape zilnic).

La ce trebuie să ai grijă:

Scade eventualul comision al casei şi impozitele, vezi dacă pariul rămâne profitabil.
Ia în calcul dacă există limitări la suma câştigată sau posibilitatea anulării pariului. Citeşte toate regulile caselor de pariuri.
Ai grijă să plasezi pariurile simultan, pentru a nu interveni modificări de cotă.
Nu amesteca arbitrajul cu pariurile obişnuite. Există metode de alocare proporţională sau de distribuţie a sumelor pe mai mult de două evenimente, pe care le vei învăţa în timp şi în cazul cărora îţi vei putea folosi experienţa de parior ‘tradiţional’.

Lasă un răspuns