CUM SĂ PARIEZI INTELIGENT ȘI SĂ CAȘTIGI LA SIGUR

CUM SĂ PARIEZI INTELIGENT ȘI SĂ CAȘTIGI LA SIGUR

Un pont bun e cel care este recunoscut astfel și de casele de pariuri, spun unii pariori. Bineînțeles, cu condiția de a ști să citești printre rânduri, deoarece multe agenții de pariuri îți vor întinde capcane, încercând, evident, să-și maximizeze profitul și să-și limiteze pierderile. Ca în orice afacere!

Există meciuri, spun acești pariori, care dau o favorită, dar fără o certitudine prea ridicată. De obicei, sunt meciurile care au cotă între 1,5 – 1,7. Casele de pariuri cred în victoria favoritelor, dar știu de existența unor potențiale probleme și nu se avântă spre o cotă mai mică și, implicit, mai sigură. Dar aceste meciuri au, în general, aceeași siguranță ca și partidele cu o cotă de 1,3 sau 1,4.

Important este să căutăm și să găsim aceste meciuri (ele se găsesc după cote) și să vedem care sunt dubiile caselor de pariuri pentru care nu au acordat o cotă mai sigură. Acestea pot fi de genul: fie vedeta favoritelor nu joacă, fie e vorba de echipe mai de mijlocul clasamentului, fie meciul nu mai are miză în stabilirea clasamentului final. Când o astfel de „problemă„ este găsită, atunci acel meci poate fi luat pe bilet. Dacă nu există, atunci e posibil să fie o capcană din partea caselor de pariuri.

Lasă un răspuns