CUM SĂ SCOȚI BANI SIGURI DIN ACELAȘI MECI MIZAND PE VARIANTE CONTRARE. PARI…

CUM SĂ SCOȚI BANI SIGURI DIN ACELAȘI MECI MIZAND PE VARIANTE CONTRARE. PARI…

Nenumărate sunt modalitățile de a paria, schemele, metodele, unele mai inteligente și mai sofisticate decât altele. Orice, numai să găsim metoda infailibilă.

O altă modalitate practicată intens de pariori se numește ’tranzacționare’ (trading) pe lay/back. În ce constă acest tip de pariu? În primul rând, cel mai convenabil este să joci live sau să stai la casa de pariuri și să urmărești meciul.

Metodă

Jucăm pe numărul de goluri marcate în acel meci, under /over 1.5 goluri (se poate și under /over 2.5 goluri, dar cu risc mai mare, iar strategia trebuie regândită). De exemplu, ne uităm la un meci, iar dacă după vreo 10-20 de minute nu s-a marcat deloc, atunci mizăm, de exemplu, 500 de unități pe back pe under 1.5 (altfel spus: pariem, susținem un pariu că nu se marchează). Cota este în acest caz de circa 1.85, ceea ce înseamnă că dacă ne intră under 1.5, am câștigat 925 de unități. După câteva minute în care tot nu s-a marcat, cota de back începe să scadă, iar opusul ei (over 1.5) începe să crească. Rapid, cota pe over 1.5 va ajunge la 2.35 – 2.45 și pariem pe lay (opusul lui back) un număr de 400 de unități. Ceea ce înseamnă un câștig de 940 de unități.

Astfel, indiferent de rezultatul meciului (under/over 1,5), noi ieșim în câștig. La ambele pariuri încasăm peste 900 de unități. Iar dacă începem invers, cu over 1.5, și s-au marcat goluri, atunci, evident, nu mai e nevoie de a puneși varianta complementară.

Reguli de aur

Pentru un castig mai mare trebuie ca diferenta dintre back si lay sa fie de cel putin 10 puncte. Cel puțin! Ideea e destul de simplă, dar trebuie atent urmărită: luăm prima cotă când e mare, apoi aceasta scade, iar noi mizăm și pe opusul ei, când opusul crește. Orice ar fi, noi câștigăm. Dar, mare atenție, trebuie pariat la timp, nu întârziat, nu mai devreme.

Lasă un răspuns