CUM SĂ-ȚI TRIPLEZI BANII LA PARIURILE SPORTIVE

CUM SĂ-ȚI TRIPLEZI BANII LA PARIURILE SPORTIVE

Una dintre cele mai populare metode de pariere este cea numită Martingale, unde pui un tip de pariu pe care mizezi până îți intră, iar la fiecare pariu adaugi pierderile anterioare.

Există multe modalități Martingale, dar cea mai răspândită este pariatul pe egal la fotbal. Pariem pe o echipă până aceasta face egal (cota fiind în jur de 3 pentru egal). Dacă nu ne iese pariul,  continuăm să pariem pe aceeași formație până face egal, adăugând sumele anterior pierdute.

Statistică

Statistic vorbind, este destul de probabil ca o echipă, mai ales una de mijlocul clasamentului, să facă un egal în patru meciuri. Se poate porni de la o statistică existentă, pentru a minimiza riscul de eşec. Acum câţiva ani, aveam impresia că în campionatul Poloniei probabilitatea meciului egal este mai ridicată decât în alte părţi. Dar şi la noi, dacă iei o echipă gen FC Braşov, Oţelul sau Petrolul, metoda egalului are şanse bune.  Sau în campionate precum Franța (prima și a doua divizie), Italia (prima și a doua divizie).

Poţi alege o echipă, eventual fără egal în ultimele două-trei meciuri. Şansa să facă egal în următoarele 3-4 meciuri este destul de mare. Şi, de fiecare dată, adaug pierderile anterioare.

Să presupunem că începi cu 10 lei. O cotă obişnuită pentru un egal este 3.50, dar voi simula ce se întâmplă cu o cotă de 3.20.

Pașii:

Pariu 1: pariezi 10. Poţi câştiga 32, cu un profit de 22. Dar să zicem că ai pierdut.

Pariu 2: pariezi 20. Poţi câştiga 64, cu un profit total de 34 (scădem miza actuală de 20 de lei și pariul anterior, de 1 lei). Dar să zicem că ai pierdut.

Pariu 3: pariezi 40. Poţi câştiga 128, cu un profit total de 58 (70 lei fiind sumele pariate până acum). Dar să zicem că ai pierdut.

Pariu 4: pariezi 80. Poţi câştiga 256, cu un profit total de 106 (150 lei fiind sumele pariate până acum). Dar să zicem că ai pierdut.â

Pariu 5: pariezi 160. Poţi câştiga 512, cu un profit total de 202 (310 lei fiind totalul pariat până acum).

Dacă alegi corect, o echipă predispusă la egal, este aproape imposibil ca în şapte meciuri să nu facă un egal. După ce câştigaţi, puteţi continua cu o altă echipă, aleasă pe aceleaşi criterii, pornind cu miza iniţială.

Având în vedere că meciurile sunt maxim două pe săptămână, poate dura două-trei săptămâni până câştigi o dată, însă, chiar şi aşa, este o metodă foarte apreciată.

Lasă un răspuns