IDEE SIGURĂ DE A FACE BANI MULȚI DIN PARIURI: DE PESTE 20 DE ORI SUMA PARIAT…

IDEE SIGURĂ DE A FACE BANI MULȚI DIN PARIURI: DE PESTE 20 DE ORI SUMA PARIAT…

E fain când câștigi puțin, dar constant la pariuri, dar parcă tot mai super e când dai lovitura, când îți iese un bilet cu o sumă foarte mare. Partea proastă e că aceste bilete ies destul de rar. Totuși, există metode prin care astfel de bilete, cu sume mari, pot ieși mai frecvent și ne pot umple rapid visteria.

Despre ce e vorba? Despre pariuri pe egal la pauză, dar nu simplu, ci combinat. Și combinațiile trebuie realizate într-un mod cât mai complex, dar și cât mai inteligent. Scăzând referentul! Dar vom vedea mai încolo toată schema expusă, pas cu pas.

În mare, ceea ce trebuie făcut este să pariați X (egal) la pauză și, în plus, predominant pe campionatele din Franța și Italia, atât prima ligă, cât și a doua. Și, aici e partea tare, pariați mai multe meciuri pe bilet și mai multe bilete. Și combinați meciurile prin scădere!

Dar iată schema pas cu pas:

Să zicem că avem în weekendul ăsta următoarele meciuri din Italia, cu următoarele cote la pauză:

Juventus – Milan (x la pauză = 1.9)
Inter – Napoli (x la pauză = 2)
Fiorentina – Genoa (x la pauză = 2.2)
Udinese – Atalanta (x la pauză = 2.1)
Roma – Parma (x la pauză = 2)
Lazio Roma – Chievo (x la pauză = 2)

Pasul 1

Le luăm pe toate pe un bilet. Împreună au cota 70.2, ceea ce înseamnă că cu 10 lei, câștigați 702 lei (7 milioane de lei vechi).

Pasul 2

Le luăm pe toate pe un bilet, dar 5 din 6. Ceea ce ne duce pe la 100 de lei.

Pasul 3

Le luăm pe toate pe un bilet, dar 4 din 6. Ceea ce ne duce pe la 40 de lei.

Pasul 4

Alegem cel mai improbabil dintre aceste meciuri și îl eliminăm. Rămân cinci meciuri. Punem un bilet normal cu cele 5 meciuri, împreună au o cotă de 35, ar rezulta 350 lei cu 10 lei băgați.

Pasul 5

Punem un bilet cu 4 din 5, adică cu -1, cu un meci care poate pica. Ar rezulta un căștig de circa 80 lei.

Pasul 6

Punem un bilet cu 3 din 5, adică cu -2, cu două meciuri care pot pica. Ar rezulta un căștig de circa 25 lei.

Șirul poate continua, dar vă puteți opri aici. Pe fiecare bilet punem 10 lei. Suma total investită ar fi: 60 lei. Bineînțeles, putem pune orice sumă, dar ea trebuie să fie aceeași pe fiecare bilet. Iar la 10 lei, ca în exemplul nostru, ar rezulta un câștig (în cazul în care ne intră toate biletele) de 1297 lei. Adică aproape 13 milioane cu doar 60 de lei. De peste 20 de ori mai mult.

Lasă un răspuns