MARTINGALE PE GOLURI. VARIANTĂ INFLAILIBILĂ DE A IEȘI IN CAȘTIG

MARTINGALE PE GOLURI. VARIANTĂ INFLAILIBILĂ DE A IEȘI IN CAȘTIG

Martingale este o strategie folosită de mulți pariori, iar ea are rezultate preponderent pozitive, singura problemă fiind capitalul necesar și durata ei. De obicei, această schemă durează câteva săptămâni și cere un capital destul de consistent pentru a o juca.

Dar dacă am putea reduce aceste două coordonate, durata și capitalul? În genere, schema Martingale se joacă pe aceeași echipă și se pune același tip de pariu, fie egal, fie un anumit scor. Și se pariază până ne intră pariul scontat, adăugându-se toate pierderile anterioare.

Și cum scurta aceste coordonate? Simplu, prin a juca Martingale, dar pe alt tip de pariu. Și jucăm Under 1.5 goluri până când intră. Luăm o echipă, de preferat una care nu a avut acest rezultat în ultimele patru – cinci meciuri, și pariem Under 1.5 pe următorul meci. Dacă nu intră, jucăm la fel pe următorul bilet, mărind miza și adăugând și tot ce am pierdut până acum. Cota este de minim 1.80 la un meci Under 1.5, dar partea bună este că el intră destul de des. Statisticile arată că în campionate precum Franța, Italia, chiar și România, acest tip de pronostic intră în maxim 3 meciuri. Mai mult, dacă jucăm opusul lui, Over 1.5, el are și mai mari șanse de câștig, iar campionate precum cele din Spania, Anglia, Germania, Olanda sunt extrem de potrivite pentru această schemă.

Lasă un răspuns