METODĂ SIGURĂ: UN SINGUR MECI PE BILET, DAR NU ORICE TIP DE MECI

METODĂ SIGURĂ: UN SINGUR MECI PE BILET, DAR NU ORICE TIP DE MECI

O altă metodă deseori testată de pariori are în centru un singur meci, de obicei de fotbal. Îții alegi în fiecare zi un meci cu o cota apropiată de 2 și pariezi o sumă constantă (să zicem 100 de lei). Câștigul este dintr-un număr cât mai mare de bilete câștigătoare de acest gen. Să zicem că ai pus 20 de bilete cu cotă 2 și ai câștigat 15 și ai pierdut 5. Înseamnă că ai ieșit în profit cu 1.000 lei.

Dar nu se oprește aici. Sa zicem ca pierzi acel bilet cu cota de 2. Nu e nimic. O sa pariezi in aceeași zi pe alt meci cu o cotă de 2, dar de data asta o sa pariezi 200 lei și dacă o sa câștigi vei avea 400 lei (din care îți rămân 100 lei întrucât scazi 200 pariate +100 pierdute în biletul anterior).Dacă o să pierzi și de data asta continuă și pune 300 de lei pe o cotă de 2. Și o ții tot așa până căștigi.

Practic, ai două surse de câștig, din biletele simple de cotă 2, dar și din seriile pe care le începi în cazul în care pierzi un bilet.

Partea negativă e că va trebui să ai o sumă mare de bani. Partea bună e că se adună câștiguri destul de rapid.

Cel mai mare avantaj

Pentru a veni în sprijinul pariorilor care joaca aceasta metoda, FanatikSport propune mereu astfel de meciuri, pentru cei inscrisi in comunitatea noastra. De altfel, oricine poate beneficia de expertiza noastra. Si nu doar pentru ponturi in X.

Ca în orice alt domeniu, cea mai bună variantă este să ai încredere în specialişti, în cei cu experienţă. Aşa se întâmplă în fiecare domeniu, aşa e bine de procedat şi la pariuri.

Din acest motiv, există în lume câteva siteuri care se ocupă cu această specialitate: pariorii cu experienţă stau ore întregi şi studiază meciurile, iar la final oferă ponturi. Exact acesta este şi obiectul de activitate al portalului FanatikSport, cel mai mare site de pariuri din România.

Ce ne recomandă? Simplu, experienta, faptul că în cei trei ani şi jumătate de când suntem pe piaţă, am ieşit aproape în fiecare lună pe plus, procentajul lunar fiind de peste 90%.

Vestea bună e că oricine poate acum beneficia de experienţa noastră, oricine poate paria BILETELE SIGURE, BILETELE de cote mari, PONTURILE progresive, MECIURILE SUSPECTE trimise de noi. Un singur lucru trebuie făcut: să vă abonaţi la noi (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)!

Începe chiar azi să CÂŞTIGI la PARIURI!

Lasă un răspuns