PARIU CU RISC ZERO: CUM SĂ CAȘTIGI DIN COTELE EXAGERATE ALE CASELOR DE PARIU…

PARIU CU RISC ZERO: CUM SĂ CAȘTIGI DIN COTELE EXAGERATE ALE CASELOR DE PARIU…

În mod cert, una dintre schemele cu risc zero este cea pe care v-o prezentăm în continuare. Ea presupune, în prealabil, cunoștințe minime de matematică și puțină muncă de cercetare. Este vorba de schema‚ FĂRĂ RISC (Risk Free).

În această schemă, se calculează cât s-ar câștiga dacă s-ar paria toate variantele unui meci, victorie (1), egal (x), înfrângere (2). Un fel de pariu sigur.

Exemplu

Sa luam exemplul: Steaua – Chelsea – 5.75 (pentru 1, victoria gazdelor, Steaua), 3.60 la egal și 1.90 pentru victoria oaspeților (înfrângerea Stelei).

Cele mai bune sanse sunt oferite pentru cazul in care Steaua invinge Chelsea. Sa ne gandim ca cei mai multi pariori mizează pe faptul ca Chelsea o sa invinga Steaua si pariază 2. Daca acest lucru s-ar intampla, un pariu de 1 Euro ar returna suma de 1.90 Euro.

Schema

Împărțim 1 la 1.90 și rezultă 0,53. Altfel zis, cu 0,53 euro pariați am câștiga 1 euro (0,53 X 1,9 = 1 euro. Pentru egal, împărțim 1 la 3.60 și avem 0,28 euro. Astfel, cu 0,28 de euro am câștiga 1 euro (0,28 X 3,6). In cazul in care Steaua ar bate, 1 împărțit la 5,75 ar rezulta 0,17 (0,17 X 5,75 = 1).

Astfel, daca am fi adunat cele trei pariuri (0.53 + 0.28 + 0.17) am fi aflat suma care trebuia pariata pentru a obtine in mod sigur suma de 1$, in cazul de fata suma de pariat este de 0.98 centi. Ceea ce înseamnă un câștig de 0,2 cenți.

Nu e mult, dar cu siguranta e mai bine decat sa pierzi tot, nu? Mai ales daca esti genul care vrea sa castige cu orice pret, fara sa te intereseze suma castigata, atunci acest gen de pariuri este cel mai potrivit. Iar dacă pariem mai mult de 1 euro (să zicem 100 euro), atunci crește considerabil și câștigul. Din 2 cenți, ajungem să câștigăm 2 euro, ceea ce nu e rău, dacă facem asta de n ori.

Munca mare este să găsim astfel de meciuri, în care toate variantele să dea mai puțin decât 1. FanatikSport va prezenta săptămânal astfel de meciuri, iar ele trebuie urmărite zilnic, întrucât trebuie prinse până nu sunt modificate cotele.

Lasă un răspuns