PARIUL IDEAL LA TENIS: CUM TREBUIE JUCAT PENTRU A CAȘTIGA SUME TOT MAI MARI

PARIUL IDEAL LA TENIS: CUM TREBUIE JUCAT PENTRU A CAȘTIGA SUME TOT MAI MARI

Desigur, toți pariorii cred la un moment dat că au descoperit metoda ideală de a paria și câștiga sume uriașe de bani. Din păcate, unele variante se dovedesc a fi pline de hibe și de pericole exact când ți-e lumea mai dragă și crezi că dai lovitura.

Totuși, există și câteva scheme care merită de luat în seamă, mai ales că ele se dovedesc extrem de solide din punct de vedere matematic.

Iar tenisul e un joc plin de astfel de scheme, mai ales că are opțiuni limitate în anumite situații.

Martingale pe număr de game-uri

Vom prezenta o metodă simplă și ultraeficientă, bazată pe statistica si dus cu martingale ca money management. Se joacă doar pe opțiuni de under: 20, 21, etc. gameuri. Atenție, se joacă pe număr total de gameuri, nu de seturi.

Pentru under 20 sau 21 gameuri, cotele sunt între 2 și 2,5. Vom folosi ca banca de start suma de 1.550 lei. Foarte bine se joac aceasta schemă live, fiind case de pariuri care oferă cote mult mai mari pe tenis.

Împărțim suma de bani în mai mulți pași, iar primii pași ar fi, de exemplu: 25 lei, 50 lei, 100 lei, 200 lei, 400 lei.

Practic, dacă pierdem, următorul meci mizăm totalul sumelor pierdute anterior până intră pariul. Sau adăugăm doar ultima pierdere, în funcție de cote și, evident, de banii pe care îi avem la dispoziție.

Exemplu: Un meci mai vechi: v Fognini – Monfils under 21.5 games – cotă 2.43 x 25 ron

Dacă se pierde, atunci se merge mai departe, cu 50 de lei. Nu ar strica o mică documentare, dar nu voluminoasă, ar putea fi suficient de aflat pe ce locuri sunt jucătorii, dacă e distanță mare între ei, atunci probabil se joacă mai puține seturi.

Lasă un răspuns