PARIURI: CUM DUBLEZ BANII PE SIGURANȚĂ MAXIMĂ

PARIURI: CUM DUBLEZ BANII PE SIGURANȚĂ MAXIMĂ

Eliminarea sau minimizarea riscurilor este una primele opțiuni pentru mulți pariori. Practic, cel mai important lucru: să reduci cât mai mult riscul, să câștigi bani în cel mai sigur mod cu putință. Deși nu există siguranță totală la pariuri, sunt câteva metode de pariat care duc siguranța către cote ridicate. Dar și câștigurile sunt mai mici, pe măsura riscului scăzut.

Două modalități mari sunt de a reduce riscul: varianta calitativă, în care mizăm pe calitatea echipei și alegem favoritele cu cele mai mari șanse de cântig, fie o variantă cantitativă, unde reducem numărul de variante care pot ieși. Iar în cea de-a doua situație, numărul minim de variante pe care se poate paria este de două.

Înscrie/Nu înscrie

Și una din variantele cu două opțiuni, care primesc și cote mari, o reprezintă pariurile pe înscrie/nu înscrie. Adica: înscriu ambele echipe sau doar una. Iar cotele variază de la 1,5 până la 2 și chiar si peste, depinde de meci.

Potrivit statisticii, în cele mai multe meciuri înscriu ambele echipe. Iar dacă vrem neapărat să dublăm, să avem peste 2, atunci mai putem adăuga un meci, cel mai sigur cu putință, o cotă de 1,2 sau 1,3. Doar atât.

Și punem mai multe pariuri de acest gen în fiecare zi. Iar la final tragem linie, dacă am câștigat în peste 60% din aceste bilete, atunci ieșim în câștig, iar schema e profitabilă.

Lasă un răspuns