SCHEMA DE PARIAT CU CELE MAI MARI ȘANSE

SCHEMA DE PARIAT CU CELE MAI MARI ȘANSE

Cea mai bună variantă pentru a câștiga la pariuri este prim maximizarea siguranței. Altfel spus, să pui pariuri extrem de sigure. Și care sunt cele mai sigure pariuri? Evident, cele care au cote mici, de 1,2 – 1,3, unde joaca echipe puternice contra unora multa mai slabe. Și aduni patru, cinci meciuri de acest gen, în weekend e plin de astfel de evenimente, le pui pe toate pe un bilet, astfel încât să obții o cotă de 4 sau și mai mare (la cinci cote de 1,3 obții o cotă finală de 3,8, iar la cinci cote de 1,35 obții o cotă finală de 4,5).

Pui 100 lei, să zicem, și obții de circa patru ori suma investită. Partea bună e că prin astfel de pariuri acoperi multe eventuale pierderi. Dacă pierzi alte două bilete, tot ieși în câștig. Dar alese cum trebuie, mizând pe echipele consacrate, este aproape imposibil să pierzi prea multe bilete. Dacă îți iese un bilet din două, atunci e foarte ok, câștigi mai mult decât dublu.

Înainte însă, fă-ți o listă cu echipele puternice (Barcelona, Real, Manchester, Chelsea, PSG, Monaco, Sahtior, Dinamo Kiev, Bayern Munchen, FC Porto, etc.).

Lasă un răspuns