SCHEMĂ DE PARIURI CU ȘANSE MARI DE CAȘTIG ȘI PROFIT URIAȘ

SCHEMĂ DE PARIURI CU ȘANSE MARI DE CAȘTIG ȘI PROFIT URIAȘ

O altă metodă de a paria se bazează pe cunoștințele altora și nu ale oricui, ci ale pariorilor profesioniști. Se pariază un bilet, iar meciurile se iau din „Biletul Zilei – Cota 2„ de pe acest site. Biletul zilei conține mai multe meciuri, cu o cotă in jur de 2-3. Sau chiar mai mult.

Iar modul de a paria este următorul: Luni pui 10 Ron pe bilet, Marți 20 de Ron, Miercuri 40 de Ron, Joi 80 de Ron, Vineri 160 de Ron, Sâmbătă 320 de Ron, Duminică 640 de Ron. Practic, fiecare sumă conține toate celelalte sume jucate anterior, în cazul în care biletele anterioare nu ies câștigătoare. Un fel de Martingale pe biletul zilei.

Profit

Să zicem că se câștigă la a 7 zi, iar dacă pe ultimul bilet câștigător miza a fost de 640 de Ron cu o 5 cotă finală, 640 x 5 = 3200 de Ron. În toate zilele s-au investit până acum 1300 de Ron, iar profitul pe săptămână în cauza este de 2000 de Ron. Iar cu cât iese mai târziu biletul cu atât mai bine, pentru că profitul este mai mare. Rareori se întâmplă să treacă mai multe zile fără ca un astfel de bilet să nu iasă.

Bineînțeles, după fiecare bilet câștigat se reîncepe șirul de la miza cea mai mică. Avantajul față de alt Martingale, cum ar fi cel pe egal, de exemplu, este că aici cota e mai mare de 3, cât e pe egal, ceea ce înseamnă că și câștigul e mai mare. Și schema mai profitabilă.

Lasă un răspuns