SCHEMA SCALPING. CUM SĂ SCALPEZI CASELE DE PARIURI DE BANI

SCHEMA SCALPING. CUM SĂ SCALPEZI CASELE DE PARIURI DE BANI

Un alt pariu foarte practicat în vestul Europei, dar și în multe alte zone ale globului, se numește ‘scalping’. Ideea e să pui pe același meci variantele contrare. Se joacă cu precădere la la casa de bet exchange Betfair sau Betdaq.

Metoda

Iată care e metoda. Luam un meci de fotbal, cu precadere sa fie unul important (liga Spaniei, Angliei, Germania, UCL etc). Vom scalpa pe piata de Under/Over.

Ne uitam la meci 30-35 de minute, vedem cum se joaca, daca se inscrie etc., ne facem o parere despre joc. Daca nu s-a inscris niciun gol vom juca pe U/O 2.5, daca s-a inscris un gol, atunci  vom juca pe U/O 3.5.

Si iata cum jucam:

Dam back pe under, si imediat ce pariul a fost validat, dam un lay pe cota imediat mai mica. De exemplu daca in momentul in care am dat Back cota este de 1.5, vom da lay pe 1.49, castigand astfel 1% din cat am mizat. De recomand sa se joace cu sume de la 100 euro in sus. Veti avea asigurat 1 euro si repetati aceasta schemă ori de cate ori doriti, in functie de cum vedeti ca se joacă. In principiu, jucand cu 100 euro a se opri la un profit de 5 euro este cel mai rezonabil. Daca veti juca 3 meciuri pe weekend, veti ajunge la 60 euro pe luna, deci 60% profit lunar.

Bineinteles mai sunt cazuri cand puteti pierde, adica se da gol inainte sa dati lay la under. Atunci asteptati sa se calmeze piata si dati lay la o cota mai mare, dar limitand pierderile.

Practic, se mizează ambele variante ale cotei under/over 2.5.

Lasă un răspuns