SCHEMA SCHEMELOR LA PARIURI PE MECIURI DE BASEBALL

SCHEMA SCHEMELOR LA PARIURI PE MECIURI DE BASEBALL

Baseball e un sport pe care puțini mizează în Europa, dar care are un avantaj enorm: meciurile sunt foarte dese. Aproape în fiecare zi, cel puțin în MBL (Major League Baseball – SUA). Și mai multe meciuri, nu doar unul. În plus, nu sunt egaluri, sunt doar doua opțiuni, victorie sau înfrângere.

Iar o variantă de a câștiga fără să pierzi ore cu analizarea meciurilor o reprezintă strategia Martingale pe victoria unei echipe. Altfel spus: pariezi pe aceeași echipă până câștigă și aduni mereu pierderile anterioare.

Strategia

Astfel, alegeti o echipa care nu a mai castigat de cateva jocuri si mizati pe ea pana castiga. Dupa ce va castiga va reorientati catre alta echipa si tot asa.

In general nu au fost cazuri cand o formatie nu a castigat mai mult de 6-7 partide, oricum castigul dorit trebuie sa fie pe masura bancii avute, pe măsura sumei pariate inițial.

Aceasta schema se poate folosi si la fotbal, dar dezavantajul este ca acolo timpul intre meciuri este prea lung. In plus în fotbal sunt trei optiuni de pariere, pe cand la baseball sunt doar doua.

Lasă un răspuns