STRATEGIE NIMICITOARE LA RULETĂ: UN SINGUR CAȘTIG ACOPERĂ 111 JOCURI. VEZI …

STRATEGIE NIMICITOARE LA RULETĂ: UN SINGUR CAȘTIG ACOPERĂ 111 JOCURI. VEZI …

Un sistem destul de simplu pentru a câștiga la ruletă a fost propus de Alexander Makarov, un cunoscut programator. El a folosit o metodă matematică pentru a face bani la ruletă.

Este o metodă simplă, dar agresivă. Pariul se face intotdeauna pe unul si acelasi numar, pariatul pe un număr având la ruletă o cotă de 35:1.

Cum se joacă? Pariul este repetat cu fiecare pierdere. Dimensiunea pariului ramane constanta, de exemplu, 1 euro. Adică pariem mereu 1 euro.

Cercetarea statistica releva ca unele numere sunt mai des extrase, iar altele aproape deloc. Se va miza de ex. 1 jeton pe “zero” pe durata a 35 de runde. Adică, 1 euro pe numărul zero, încontinuu până iese. Dacă a intrat în runda a 24-a, de exemplu, atunci profitul este de 35 de euro – 24 de euro (24 de runde jucate).

În cazul în care nu a fost extras în cele 35 de runde, atunci se mizeaza 2 jetoane (2 euro) tot pe “zero” timp de inca 35 de runde. Daca dupa 70 de runde numarul “zero” nu a fost extras se mizeaza 4 jetoane si asa mai departe pana cand se extrage “zero”. Pentru a folosi strategia Biarritz este nevoie de un buget destul de consistent, iar sansele sunt egale atat pentru pierdere cat si pentru castig. Totuși, rareori se poate întâmpla ca un număr să nu iasă timp de zeci de runde. De asemenea, se poate face puțină muncă de teren înainte, în sensul că se poate reține numerele care ies mai des (eventual se pot însemna pe o hârtie dacă jucăm online).

Disciplină

Este o strategie cu enorm de multe șanse de câștig, dar foarte rar jucată, deoarece puțini jucători de ruletă sunt disciplinați și se țin de schemă. În plus, unii se pierd cu firea după 10-15 runde. Astfel, pentru a aplica acest tip de pariu la ruletă, e nevoie de o disciplină bine pusă la punct.

Lasă un răspuns