SURPRIZE, SUPRIZE! CUM TREBUIE SĂ JOCI CA SĂ PRINZI REZULTATE SURPRIZĂ

SURPRIZE, SUPRIZE! CUM TREBUIE SĂ JOCI CA SĂ PRINZI REZULTATE SURPRIZĂ

Multă lume spune că la pariuri câștigi mult dacă nu joci convențional. Cu alte cuvinte, dacă nu joci pe favorite sau alte scheme considerate ca având sanșe uriase de câștig. De aceea, mulți pariori preferă să joace pe rezultate supriză. Dar aici apare o întrebare majoră: cum putem dibui suprizele? Că nu merge să luăm la întâmplare, deși am văzut și astfel de pariori, care aleg după cum le vine, sperând la un noroc imens.

Intuiția își are un rol uriaș, așa este, dar ea ar trebui dublată de puțină analiză. Se știe că o echipă nu poate câștiga la infinit, chiar dacă este extrem de puternică. Iar cu cât campionatele sunt mai echilibrate, cu atât sunt mai numeroși și pașii greșiți ai titanilor. De exemplu, în prima ligă din Anglia sunt 4-5 echipe care se bat în fiecare an la titlu, toate cu șanse mari. Ne gândim, normal, la Manchester United, Manchester City, Chelsea, Arsenal, poate și Liverpool, Tottenham.

Serie de victorii

La fiecare, după o serie de 4-5 victorii consecutive, e greu să vină și următoarea victorie. Fie că este vorba de uzură, fie de destin, cert e că nu poți avea un șir de victorii extrem de lung. Și aici se poate ataca, aici putem găsi surprizele. Bineînțeles, acet tip de pariu presupune ceva muncă, trebuie analizate toate campionatele, echipele mari, pentru a vedea parcursul lor din ultimele etape, echipele cu care joacă, etc.

Acest travaliu fiind destul de dificil, FanatikSport va face acest lucru în locul dumneavăastră. Astfel, în fiecare săptămână, FanatikSport va publica articole despre echipele care au cele mai lungi șiruri de victorii, de egaluri, înfrângeri. Sau, dimpotrivă, care nu au mai învins de multe meciuri, care nu au mai făcut egal de multe meciuri, etc.

Lasă un răspuns