TENISUL, SURSA CEA MAI RAPIDĂ DE A FACE BANI. SCHEMA CU CELE MAI BUNE PARIURI…

TENISUL, SURSA CEA MAI RAPIDĂ DE A FACE BANI. SCHEMA CU CELE MAI BUNE PARIURI…

Această nouă schemă are în vedere tenisul și, mai precis, meciurile live de tenis. Pe scurt, se pariază live pe tenis. Strategia constă în urmatoarele: se alege meciul de tenis (e de preferat meciuri la fete si care sa fie mai apropiate ca valoare, dar se poate si in celelalte tipuri de meciuri la tenis) După ce am ales meciul, vom urmări ca jucătorul care primește servirea (nu cel care servește) să caștige punctul 2 al acestui game, unde cotele sunt de minim 2.5 – 3.

Desfășurarea pariului

Dar să urmărim desfășurarea acestui pariu:

Joacă X cu Y, unde X serveste primul, pariem 1u (o unitate) pe Y ca va câștiga punctul 2
scor 0:15, Y câștigă primul punct
15:15 – punctul 2 e câștigat de X (rezultă ca am pierdut pariul, dar continuăm să pariem și vom miza pe câștigarea punctului 4, însă dublăm miza la 2 unități)
30:15 – punctul 3, câștigat de X
40:15 – punctul 4, câștigat de X (rezultă ca am pierdut pariul, dar continuăm să pariem și vom miza pe câștigarea punctului 2 din gameul următor, numai ca de data asta pariem 4u ca X va câștiga punctul 2 pentru ca Y va servi)
15:0 – punctul 1, câștigă X
15:15 – punctul 2, câștigă Y (rezultă pariu câștigat)

Și acum să facem câteva calcule. Am investit până acum 1u+2u+4u=7 unități. Pe de altă parte, am câștigat 4u X 2.5 = 10u sau 4u X 3 = 12u. În primul caz, profitul este de 3 unități, în al doilea de 5 unități.

Care este plusul acestei strategii?

Se castiga bani destul de stabil (statistica spune ca un asemenea pariu se castiga pina la pasul 5 si foarte foarte rar se ajunge mai departe, dar e posibil si acest lucru, evident)
Necesită timp destul de putin pentru a castiga pariul (in decursul a 3 gameuri se pot juca 6 pasi , presupunand ca pasul 6 este castigator, iar 3 gameuri dureaza 10-15 min.)
Într-un singur meci putem câstiga de mai multe ori

Strategia in sine este una de 100 % castigatoare, depinde doar ca sa avem o banca mai mare ca sa putem dubla miza la fiecare pas pierdut si sa putem rezista chiar dacă ajungem si la pasul 6 sau 7, etc.

Lasă un răspuns