CARE ESTE CEA MAI BUNĂ 2

CARE ESTE CEA MAI BUNĂ 2

FanatikSport a făcut un top al caselor de pariuri din România, lansând un sondaj la care au participat peste 1000 de pariori. Află care sunt agențiile de pariuri online preferate de români, care sunt bonusurile la înscriere pe care le oferă, dar și care sunt agențiile cel mai puțin recomandate, în opinia jucătorilor care au răspuns la întrebările lansate de FanatikSport.

Top agenții de pariuri

Superbet și Fortuna s-au plasat pe primele 2 locuri ale sondajului lansat de FanatikSport, după opinia pariorilor care au răspuns la întrebarea ”Care credeți că este cea mai bună agenție online de pariuri?”. O particularitate a sondajului este polarizarea opțiunilor de pariere, astfel că primele două agenții din top s-au plasat cu mult celelalte agenții în topul preferințelor românilor. De altfel, Superbet a captat peste 50% din opțiunile pariorilor.

AICI E CEL MAI TARE BILET la PARIURI: cotă 2400! Click AICI să-l OBȚII

Agenția Fortuna, mai precis opțiunea de pariere online pe efortuna.ro, se plasează pe locul doi în topul preferințelor, jucătorii apreciind cotele bune oferite de această agenție, dar și bonusurile pe care le oferă la înscriere, printre care și opțiunea de ”pariu fără risc”.

Fortuna are, de altfel, cea mai buna ofertă pentru pariorii care plasează bilete live, dar și pentru jucătorii care preferă să-și plaseze biletele la agențiile stradale. Și, din informațiile pe care le are FanatikSport, la agenția Fortuna, în special pentru pariorii online, vor urma cote și mai bune. Din acest motiv, FanatikSport vă recomandă să vă faceți cât mai curând un cont la agenția Fortuna și să prindeți bonusurile oferite pentru pariorii online, chiar dacă sunteți mai tradițional și preferați să plasați biletele la agențiile stradale.  Faceți chiar acum cont la Fortuna și puteți paria fără risc, adică primiți banii înapoi dacă pierdeți, în limita a 300 RON (click AICI să vă faceți contul).

Unde mai pariază românii

Pe a treia poziție se plaseaza agenția de pariuri online Betano, care a fost votată de 96 dintre participanții la sondaj. Așa cum spuneam mai sus, decalajul dintre primele două poziție și a treia poziție este zdrobitor, de la Fortuna (locul 2) cu 239 devoturi (circa 25%) și Betano cu 96% de voturi (circa 10%).

Marea surpriză a topului este agenția Getsbet, mai puțin cunoscută momentan, dar pe un trend ascendent clar,  care se clasează pe a cincea poziție in preferințele pariorilor din România.

În schimb, la polul opus se plasează agențiile de pariuri online Maxbet și 888, care sunt la coada topului preferințelor pariorilor români. Astfel, casa de pariuri Maxbet, care oferă atât pariuri, cât și activități de casino, a primit doar două voturi din partea românilor, în timp ce 888 a obținut cu un singur vot în plus, adică trei voturi.

Lasă un răspuns