Despre noi

FanatikSport (www.fanatiksport.ro) este un site de avancronici, analize, informatii si pronosticuri sportive, o comunitate a iubitorilor de sport si a amatorilor de pariuri sportive. 

Site-ul aparține companiei Nuovo Media Logistics SRL, care este autorizată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), prin Decizia nr.1503/24.08.2017. Vezi AICI!

Este de șase ani pe piața pariurilor și este cel mai mare site de ponturi și pariuri sportive  din România, atât ca trafic, cât și ca număr de pariori abonați.

Site-ul oferă atât bilete și ponturi pentru ABONAȚI, dar și ponturi gratis. Pentru a primi PONTURILE GRATIS, este util să vă abonați la newsletter-ul nostru. Totuși, pentru o ofertă mult mai profitabilă, sfatul nostru e să deveniți MEMBRU VIP prin una din metodele afișate AICI.

Scheme geniale la pariuri, sfaturi pentru pariori și sondaje

De asemenea, în premieră în România, FanatikSport a sintetizat cele mai importante scheme prin care poți câștiga la pariuri, venind în sprijinul pariorilor amatori, dar și a celor avansați. Găsiți aici cele 50 de scheme geniale la PARIURI!

Nu în ultimul rând, FanatikSport oferă un ghid de reguli pentru pariori, un set de sfaturi utile, care vă vor ajuta în a alege celemai bune ponturi pe biletele dvs. Găsiți aici cele 25 de sfaturi utile pentru PARIORI.

În plus, nu uitați să participați la sondajele noastre referitoare la casele și agențiile de pariuri din România! Aceste sondaje sunt lunare și ele arată care sunt cele mai bune case de pariuri pe fiecare palier important: cote, cash out, pariuri live, opțiuni de pariere etc. Găsiți aici SONDAJELE NOASTRE!

Conturi la agențiile de pariuri

Și dacă tot suntem la acest capitol, este util să citiți articolele despre casele de pariuri, să analizați topurile noastre despre agențiile de pariuri, astfel încât să vă faceți conturi la cele mai bune AGENȚII. Sfatul nostru este să vă faceți conturi la mai multe agenții și să pariați de fiecare dată unde sunt cele mai bune cote. 

Și, ca un al doilea sfat, vă sugerăm să vă faceți CONTURI ACTIVE la agențiile de pariuri de pe linkurile date de noi. Pentru fiecare CONT REALIZAT, primiți o lună de abonament gratuit la toate ponturile și biletele realizate de FanatikSport. Click AICI pentru a vă face CONT ACTIV la una sau mai multe agenții de PARIURI!

Știri din sport

De asemenea, tot pe siteul nostru găsiți și știri din sport, cele mai multe fiind inedite și realizate în exclusivitate de jurnaliștii și tipserii FanatikSport. Găsiți ȘTIRILE aici!

Nu uitați să citiți și Termenii și Condițiile de utilizare a acestui site. 

SĂ FIE VERDE!
FanatikSport