Devino membru vip

BINE AI VENIT! 

Ca să primești o LUNĂ DE ABONAMENT la ponturile și biletele realizate de FanatikSport (și să devii, astfel, membru VIP) ai la dispoziție DOUĂ VARIANTE:

VARIANTA A. Fă-ți cont la agenția de pariuri FORTUNA!

  1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici:     ) . După ce te-ai înregistrat, trebuie să activezi contul. Adică, trebuie să depui o sumă de bani în contul tau pentru a-l activa, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 50 de lei). Banii sunt ai tai, trebuie depuși pentru a face contul activ, iar ei sunt in contul tău si poti paria cu ei. 
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: public@fanatiksport.ro) in care ne spui emailul si numele de utilizator cu care te-ai înregistrat la Fortuna, plus numarul tau de telefon.
  3. Primeşti O LUNĂ DE ABONAMENT ȘI ACCES la TOATE PARIURILE și BILETELE NOASTRE: cotă 2, pauza-final, ponturi simple, pariuri progresive, cote medii, cote mari, ponturi-bombă, meciuri pe surse etc!
VARIANTA B. Te abonezi la FanatikSport!

  1. Ca să te abonezi la FanatikSport, procedura este extrem de simplă. Astfel, trebuie sa achiți contravaloarea abonamentului lunar (care este 90 de lei) in contul de la BCR (contul: RO03RNCB0094061995760002), fie prin transfer bancar, fie direct la banca. 
  2. Dupa ce ati achitat abonamentul, dati-ne un email cu numele titluarului si un numar de telefon (dati-ne email la adresa: public@fanatiksport.ro).
  3. Pentru cei din strainatate, abonamentul este 25 de euro si se poate achita prin money gram sau paypal (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro).
  4. Primeşti O LUNĂ DE ABONAMENT ȘI ACCES la TOATE PARIURILE și BILETELE NOASTRE: cotă 2, pauza-final, ponturi simple, pariuri progresive, cote medii, cote mari, ponturi-bombă, meciuri pe surse etc!