Biletul anului 2020 la pariuri: cotă 2200! NU CEREM BANI! IA-L ACUM!

Biletul anului 2020 la pariuri: cotă 2200! NU CEREM BANI! IA-L ACUM!

PARIURI SPORTIVE. FanatikSport incepe anul 2020 cu bilet titanic la PARIURI: cotă 2200! Este un BILET EXCEPTIONAL si vine după triumfurile de cotă 73, 144, 259 și 1422! Dar și după alte multe bilete bune, de cote diverse! 


Iar noi NU cerem bani! 


IATA CARE SUNT PASII CARE TREBUIE URMATI PENTRU A PRIMI BILETUL SI ACCES IN COMUNITATEA PREMIUM:PASUL 1. trebuie sa va faceti cont ACTIV la una din agentiile urmatoare de pe LINKUL NOSTRU: 


FORTUNA (de pe acest link, click AICI), 

Apăsați pe LINK, se deschide siteul Fortuna, pagina de Înregistrare. Urmați pașii de acolo. Scrieti fără virgule, fără diacritice. Iar la PASUL 3, la codul promoțional, nu treceți nimic, bifați tot înainte și după și va merge! Puteți face depunere cu card, paysafe sau direct la agentie! (Dacă nu aveți card, puteti depune și cu paysafe sau direct la orice agentie stradala Fortuna.)


CASA PARIURILOR (de pe acest link, click AICI)

Apăsați pe LINK, se deschide siteul Casa Pariurilor, apăsați pe ”Vreau 200 lei BONUS”. Urmați pașii de acolo. Puteți face depunere cu card, paysafe sau direct la agentie! (Dacă nu aveți card, puteti depune și cu paysafe sau direct la orice agentie stradala Casa Pariurilor.)


WINMASTERS (de pe acest link, click AICI)

Apăsați pe LINK, se deschide siteul Winmasters. Apăsați pe Inregistrare (butonul cu rosu din dreapta sus) și urmați pașii de acolo. Puteți face depunere cu card sau paysafe! (Dacă nu aveți card, puteti depune și cu paysafe, care se găsește în mai toate magazinele.)


888 (de pe acest link, click AICI)

Apăsați pe LINK, se deschide siteul 888. Apăsați pe Inregistrare și urmați pașii de acolo. Puteți face depunere cu card sau paysafe! (Dacă nu aveți card, puteti depune și cu paysafe, care se găsește în mai toate magazinele.) 

BETANO (de pe acest link, click AICI )
Apăsați pe LINK, se deschide siteul Betano. Apăsați pe ”Accesează site-ul”, în dreapta sus, și urmați pașii de acolo. Puteți face depunere cu card sau paysafe! (Dacă nu aveți card, puteti depune și cu paysafe, care se găsește în mai toate magazinele.)

 PASUL 2, ACTIVARE CONT. 
Dupa ce faceti contul, trebuie făcută și o depunere, ca sa aveti cu ce paria! Puteți depune oricât, chiar și minimul și primiți BILETUL ANULUI! Toți banii pe care-i depuneți vă rămân dvs, sunt în contul dvs, pariati cu ei, noi nu cerem bani! In plus, dupa ce va faceti CONTUL și-l ACTIVATI, primiti si ACCES GRATUIT IN COMUNITATEA PREMIUM TIMP DE 1 AN

Noi preferam aceasta metoda cu contul, deoarece e gratuita. tot ce depuneti in cont sunt banii dvs, pariati cu ei. În plus, noi nu cerem niciun ban și vă oferim super-biletul, plus 1 An de acces gratuit iîn comunitatea premium, unde sunt zilnic bilete, de la cota 2 la cote medii si mari. Altii cer sute de lei sau de euro doar pentru un singur meci, noi nu cerem niciun ban, preferam aceasta metoda, care e in avantajul pariorilor! Practic, primiti superbiletul, plus 1 an de acces in comunitatea premium, plus bonusurile agentiei!PASUL 3. plasati si un pariu de orice cota si pe orice suma, gen 2 lei pe un pariu live de cota 1.2, ca sa validati depunerea.PASUL 4. După ce ați făcut contul, depunerea si ati plasat un pariu, dati-ne un mesaj la adresa: public@fanatiksport.ro

 

IMPORTANT


Va puteti face cont doar daca sunteti pe teritoriul tarii. Daca sunteti in afara tarii, dati-ne mesaj la office@fanatiksport.ro