CONCURS FanatikSport - Fortuna: câștigi bilete la meciul România - Suedia

CONCURS FanatikSport - Fortuna: câștigi bilete la meciul România - Suedia

CONCURS! CONCURS! FanatikSport și Fortuna îți oferă invitații la meciul României cu Suedia! Da, poți primi BILETE GRATUITE la meci!


Avem 3 invitații duble (pentru 6 persoane, in total) pe care le vom acorda celor care intră în concursul nostru! Un singur lucru trebuie să faci pentru a avea șanse la o invitație gratuită: să-ți faci cont la agenția de pariuri Fortuna de pe linkul dat de noi și să plasezi un bilet pe meciul Naționalei cu Suedia! Și primești și biletul de cotă 1100+ de la FanatikSport!


Concret, iată care sunt pașii:


1. Îți faci cont la Fortuna de pe linkul dat de noi (de pe acest link, click AICI). Apăsați pe LINK, se deschide siteul Fortuna, pagina de Înregistrare. Urmați pașii de acolo. Scrieti fără virgule, fără diacritice. Iar la PASUL 3, la codul promoțional, nu treceți nimic, bifați tot înainte și după și va merge! Puteți face depunere cu card, paysafe sau direct la agentie! (Dacă nu aveți card, puteti depune și cu paysafe sau direct la orice agentie stradala Fortuna.)


2. După ce ai făcut cont la Fortuna, ne dai un mesaj în care ne comunici datele cu care ai făcut cont! Datele se trimit prin email (la adresa: public@fanatiksport.ro). După verificarea lor, veți fi incluși în lista de pe care vor fi extrași câștigătorii. În plus, vă vom include și în comunitatea FanatikSport, unde veți primi biletul de cotă 1100+.


3. Vineri are loc tragerea la sorți și decernarea premiilor, a invitațiilor! Reprezentații FanatikSport și Fortuna vă vor aștepta la intra în stadion, cu 2 ore înainte de începerea meciului pentru a vă înmâna invitațiile. Câștigătorii trebuie să aibă buletinul de identitate asupra lor pentru a confirma datele trimise! 


MULT SUCCES!


HAI ROMÂNIA!