Termeni de utilizare


Site-ul www.fanatiksport.ro este un site de avancronici, analize, informatii si pronosticuri sportive, o comunitate a iubitorilor de sport si a amatorilor de pariuri sportive.

Calitatea de membru al acestei comunități este conferita persoanelor de peste 18 ani si se obține prin plata unei taxei lunare sau prin realizarea unui cont activ la o agenție de pariuri, de pe un link dat de FanatikSport. CLICK AICI pentru DETALII!

Comunitatea FanatikSport

Membrii comunitații FanatikSport au acces la TOATE informațiile prezente pe site, la concursurile exclusive organizate pentru ei si la toate promoțiile obținute de FanatikSport  exclusiv pentru cei din  comunitate.

Toate avancronicile,informațiile, analizele, pronosticurile si recomandarile de pe site sunt alegeri personale ale echipei FanatikSport si reprezinta doar o sursa de inspiratie pentru urmăritori. Ponturile, analizele, predicțiile, biletele realizate de FanatikSport reprezintă doar estimari proprii și nu recomandari pentru pariori. Fiecare parior iși asumă responsabilitatea atunci când plasează un pariu.

Utilizarea datelor din acest site, bilete, articole si orice alt tip de informatie in scop comercial de catre membrii comunității este INTERZISĂ! De asemenea, este interzisă orice utilizare care ar aduce daune imaginii sau activității FanatikSport. În astfel de situații, FanatikSport, prin reprezentantul său legal, este îndreptățit în a demara acțiuni juridice împotriva unor astfel de fapte și persoane, în concordanță cu legislația în vigoare. În prima fază, orice astfel de faptă se pedepsește cu anularea dreptului de membru al comunității, în fazele ulterioare mergându-se până la reclamații în instanță aferente în funcție de gravitatea faptei.

Atenție!

FanatikSport nu vinde pariuri, nu vinde meciuri trucate sau alte forme de partide ciudate. Nu promite şi nu garantează niciun fel de câştig din biletele, predicţiile, pronosticurile prezentate. Reprezintă doar estimările proprii, alegerile personale ale echipei FanatikSport.

Echipa FanatikSport nu își asumă răspunderea asupra biletelor cumpărate de cititori de la niciuna din casele de pariuri on-line sau fizice, din România sau internaționale, bilete caștigătoare sau pierdute.

Echipa FanatikSport nu poate fi făcută responsabilă pentru pierderi survenite din folosirea informațiilor prezentate pe site și nu garantează câștigurile. Responsabilitatea de a paria si de a alege mizele pariate aparține fiecărei persoane in parte si echipa FanatikSport nu este responsabilă pentru deciziile de pariere a oricărui membru al comunitatii !

Accesul în comunitatea FanatikSport atrage după sine automat acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor noastre.

Agenții de pariuri

Pentru a plasa un pariu, trebuie să accesați site-urile caselor de pariuri și să accepțați termenii și condițiile acestora.

Cotele pariurilor prezentate pe site provin de la diferite case de pariuri și sunt supuse schimbării. Între cotele prezentate pe site-ul nostru și site-urile caselor de pariuri pot aparea diferențe. Verificați cotele înainte de a plasa un pariu.

FanatikSport susține pariatul responsabil. Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta! (www.gambleaware.co.uk, www.gamecare.org.uk)