Au început confruntările din Europa League! Meci între Astana - Manchester Utd

Au început confruntările din Europa League! Meci între Astana - Manchester Utd

Autor: Andreea Luigia Borcilă


Englezii de la Manchester United vor ajunge în capitala Kazakhstanului pentru meciul împotriva lui Astana din Europa League. Întâlnirea va avea loc joi, 28 noiembrie, pe Arena din Astana, cu începere de la ora 17.50. Este a cincea etapă din grupa L, grupă în care sunt patru echipe: Astana, Manchester Utd, AZ Alkmaar și Partizan Belgrad.


Astana, deși face furori pe plan intern, acumulând 69 de puncte în Premier League și fiind pe primul loc, în Europa League, echipa se află pe ultimul loc din grupă, mai exact pe locul patru, cu 0 puncte și un galoveraj negativ de 13 goluri.


Astana și Manchester în Europa League, sezon 2019/2020


În acest sezon al Europa League (incluzând și meciurile dinaintea grupelor), ultimele cinci meciuri nu sunt altceva decât înfrângeri pentru jucătorii de la Astana: două meciuri pierdute pe teren propriu (0-5 cu AZ Alkmaar și 1-2 cu Partizan), respectiv trei meciuri pierdute în deplasare (0-6 cu Az Alkmaar, 0-1 cu Manchester United și 0-2 cu BATE).

De partea cealaltă, englezii lui Manchester United se situează pe primul loc în grupă, cu 10 puncte.


De asemenea, în acest sezon al Europa League (incluzând și meciurile dinaintea grupelor), ultimele cinci partide din competiție s-au încheiat pentru cei de la Manchester United cu patru victorii și un egal.


În sezonul Premier League, competiția internă din Anglia, Manchester United este pe locul 9, cu 17 puncte acumulate din 13 partide.


Față în față


Dacă vorbim despre ultima confruntare dintre cele două echipe, cea de la jumătatea lunii septembrie 2019, englezii i-au învins acasă pe cei de la Astana cu scorul de 1-0. Greenwood a marcat unicul gol tocmai în minutul 73!


Media golurilor marcate de Manchester Utd, în acest sezon al Europa League, este de 1,25 (are 5 goluri în 4 meciuri), în timp ce jucătorii de la Astana au reușit să înscrie un singur gol în 4 meciuri (o medie de 0,25 goluri pe meci)!


În privința marcatorilor, formația din capitala Kazakhstanului îi are pe Tomasov (șapte goluri în acest sezon de Europa League), Sigurjónsson (cinci goluri) și Logvinenko (două goluri). De cealaltă parte, jucătorii Greenwood și Martial de la Manchester Utd au înscris patru goluri în total, în meciurile din Europa League.


Pontul Fanatik Sport.ro pentru acest meci:


Minutul primului gol: după minutul 28/COTĂ 1.95


IAR CEL MAI TARE BILET DE AZI ESTE BILETUL DE COTĂ 226! CLICK AICI PENTRU A-L OBȚINE!