Cine merită mai mult calificarea în finală?

Cine merită mai mult calificarea în finală?

Luni, în meciul retur din playoff-ul campionatului Angliei, Fulham va găzdui pe Derby. Primul meci de pe stadionul Pride Park sa încheiat cu înfrângerea echipei din Londra de (0:1). Echipa antrenată de Slavisa Jokanovic va încerca să se răzbune în meciul de pe stadionul Craven Cottage din Londra. Cine va obține calificarea în finală? Vezi ce pronostic am pregătit pentru acest meci?Fulham

Echipa din Londra a avut mari probleme la finalul sezonului. Înfrângerea din ultima rundă în fața lui "Birmingham" a stricat toate visele de o calificare directă în Premier League. Deși a existat o șansă, deoarece "Cardiff" nu a putut să învingă pe "Reading". În primul meci dintre acești rivali, echipa lui Slavisa Jokanovic nu a putut nimic să facă cu apărarea celor de la Derby. Acum fanii echipei speră că, atacantul, Ryan Sessenon (15 goluri în campionat), își va arăta abilitățile în disputa de pe Craven Cottage. Pe teren propriu, "Fulham" în întregul sezon a suferit doar două înfrângeri în 23 de dispute, câștigând 13 dintre ele. Slavica Jokanovic poate conta pe toți jucătorii-cheie. Numai participarea lui Oluwasei Ojo este sub semnul întrebării.


Derby

Echipa a reușit să obțină o calificarea în play-off. Echipa antrenată de Gary Rowatt a obținut șapte puncte în ultimele trei runde, ceea ce ia permis să termine pe locul șase, în fața a două puncte de "Preston". Derby a câștigat în acest sezon ultimele două jocuri de pe teren propriu și a continuat această serie în primul meci din play-off. În disputele din deplasare nu este atât de frumos. Ultimele nouă meciuri din deplasare, o singură victorie asupra lui Preston (1-0), deși în alte cinci dispute echipa a jucat la egalitate. Gary Rowett nu poate conta pe mulți jucători în acest meci. Sam Winnell, Mason Bennett și Jonathan Mitchell nu vor juca. Nu este încă clar dacă Marcus Olsson va putea participa la meci.Pont recomandat Fulham – Derby:

Scorul primului meci (1:0) oferă un ușor avantaj al celor de la "Derby". Casele de pariuri nu oferă prea puține preferințe în ceea ce privește calificarea în finală. Cu toate acestea, pe teren propriu ce de la "Fulham" sunt capabili nu numai să câștige dar și să obțină calificarea, dar, de asemenea, să nu rateze. Părerea noastră este că gazdele vor învinge în această partidă. Alegerea noastră pentru acest meci: victorie Fulham cu o cotă de 1,70.