Cine obține calificarea in grupele Ligii Campionilor?

Cine obține calificarea in grupele Ligii Campionilor?

Meciul etapei a 34-a din campionatului Germaniei, Hoffenheim - Borussia Dortmund, va avea loc pe stadionul Wirsol Rhein-Neckar-Arena din Sinsheim, sâmbătă, 12 mai, începând cu ora 16:30. Acest meci poate fi considerat unul de foc în ultima rundă. Cele două echipe luptă pentru o calificare în Liga Campionilor. Cine va face primul pas în marele turneu din Europa? Vezi ce pronostic am pregătit pentru meciul zilei din Bundesliga.Hoffenheim

Al doilea an consecutiv, sub conducerea lui Julian Nagelsmann, echipa poate obține o calificare în Liga Campionilor. Numai de această dată vorbim despre faza grupelor, și nu despre runda de calificare. Echipa din Sinsheim este clasată pe poziția a 4-a. Este la trei puncte în spatele rivalului din această seară, Borussia Dortumd și după indicatori suplimentari înaintea lui Bayer Leverkusen. Hoffenheim va obține calificarea în Liga Campionilor dacă va învinge pe Borussia Dortmund cu o diferență de cel puțin două goluri. În plus, echipa nu va cădea pe poziția a 4-a dacă învinge Borussia cu o diferență de un gol, iar Bayer Leverkusen pierde puncte în jocul de pe teren propriu cu Hannover sau câștigă de la ei, dar cu o diferență de nu mai mult de trei goluri. Cu o remiză în acest meci, Hoffenheim va rămâne pe poziția a 4-a, dacă Bayer Leverkusen nu câștigă împotriva celor de la Hannover. Hoffenheim către acest meci vine după o înfrângere din deplasare de la Stuttgart cu un scor de (0:2). Înainte de aceasta, echipa a câștigat trei meciuri la rând și nu a pierdut nouă dispute la rând, în care a obținut șase victorii și trei egaluri.

 

 

Borussia Dortmund

Borussia Dortmund a pierdut sâmbătă pe Signal Iduna Park de la Mainz cu scorul de (1:2). Singurul gol pentru cei de la Dortmund a fost marcat de Maximilian Philippe. Acesta a fost al 9-lea gol din acest sezon - același rezultat a fost obținut cînd juca pentru Freiburg. Cei de la Dortmund a pierdut pentru a treia oară în ultimele șase runde, deși înainte de aceasta nu a pierdut 12 meciuri directe, câștigând șapte dintre ele. În deplasare, echipa lui Peter Steger nu câștigă patru jocuri consecutive, unde a obținut doar două puncte. Acum echipa este clasată pe poziția a 3-a cu 55 de puncte acumulate. Antrenorul echipei nu poate conta în acest meci pe Michy Batshuayi, Sebastian Rode care sunt accidentați și pe Sokratis care va fi descalificat pentru acest meci.

Pont recomandat Hoffenheim – Borussia Dortmund:

Borussia nu a pierdut niciunul din cele zece meciuri anterioare împotriva lui Hoffenheim, de cinci ori învins și la fel de cinci ori a jucat la egalitate. Adevărat, toate cele cinci victorii au fost obținute pe Signal Iduna Park. În deplasare în patru întâlniri anterioare, echipa a jucat cu Hoffenheim la egalitate. Apropo, în 12 din ultimele 13 meciuri oficiale dintre Hoffenheim și Borussia Dortmund, ambele echipe au marcat. Ambele echipa au o mare motivație în acest meci, aceasta fiind calificarea în grupele Ligii Campionilor. Părerea noastră este că cei de la Dortmund vor fi mai puternici și nu vor pierde această partidă. Alegerea noastră pentru această dispută: X2 cu o cotă de 1,70.