Cine obține calificarea in marea finală, în disputa de pe Wanda Metropolitano?

Cine obține calificarea in marea finală, în disputa de pe Wanda Metropolitano?

Meciul semi-finalelor din Liga Europei, Atletico Madrid - Arsenal va avea loc joi, 3 mai la ora 22:05, pe stadionul Wanda Metropolitano. Primul meci al acestor echipe sa încheiat cu o egalitate de (1:1). Echipa lui Diego Simeone a jucat în zece oameni din minutul zece și au fost conduși cu (0-1) după golul lui Alexander Lakazetta. Spaniolii au egalat prin un alt francez - Antoine Grizmann. În a doua dispute din Madrid, echipa lui Simeone îi va aranja o egalitate la zero, iar londonezii trebuie să învingă sau să termine meciul la egalitate cu un scor de (2:2) sau mai mare. Cine obține calificarea în marea finală? Vezi pronosticul pregătit pentru acest meci.


Atletico Madrid

Favorita meciului din această seară este echipa de la Madrid. La meciul cu Arsenal, Atletico Madrid vine după victoria din deplasare asupra celor de la Alaves în campionatul Spaniei cu scorul (1:0) - singurul gol a fost marcat de Kevin Gameiro, care a realizat o lovitură de la 11 metri. Acest rezultat a permis echipei antrenate de Diego Simeone de a întrerupe seria de trei meciuri fără victorie. În același timp, madrilenii nu pierd 12 dispute la rând pe teren propriu, câștigând zece din ele. Și în aceste 12 întâlniri, echipa a ratat doar un singur gol și deja 11 meciuri la rând de pe Wanda Metropolitano nu a ratat deloc. În Europa League, echipa de la Madrid a câștigat ultimele trei meciuri cu un scor total de 6:0. Din 17 întâlniri anterioare de pe teren propriu din acest turneu în care a câștigat 16 dispute și a pierdut doar o singură dată de la Rubin Kazani în februarie 2013. De asemenea, este demn de remarcat faptul că, pentru ultimele 21 de meciuri în Liga Europei, în 14 meciuri a marcat două sau mai multe goluri, și numai în acel meci cu Rubin Kazani a pierdut cu scorul de (0:2). În acest meci, Juanfran, Filipe Luis și Shime Vrsalco vor lipsi. Mai mult decât atât, va lipsi pe marginea terenului, Diego Simeone, care a fost suspendat în meciul de la Londra.Arsenal

Arsenal se pregătește pentru meciul din retur împotriva lui Atletico Madrid după o înfrângere din deplasare cu Manchester United în campionatul Angliei cu un scor de (1:2). Meciul a fost pierdut după ce Marouane Fellaini a marcat în minutul 90+1. După acest pas înapoi, echipa antrenată de Arsene Wenger a pierdut chiar șanse teoretice pentru o calificare în Liga Campionilor și cu atât mai important pentru ei se va potrivi - o victorie în Europa League pentru a juca în Liga Campionilor în sezonul următor. Cu toate acestea, echipa pare să nu fie în cea mai bună formă și a câștigat doar un meci din ultimele cinci, deși înainte de aceasta a obținut șase victorii consecutive. Rezultatele din deplasare obținute de echipa lui Wenger arată chiar mai trist. "Arsenal" a pierdut toate cele șase meciuri din Premier League. Este adevărat că în Liga Europeană rezultatele sunt mai bune pentru Arsenal. În acest turneu, londonezii au pierdut numai de la "Köln" – (0:1), a învins pe cei de la BATE – (4:2), "Crvena Zvezda" – (4:2), "Ostersund" – (3:0) și "AC Milan" – (2:0). Pierderi grave în lotul echipei nu sunt. Antrenorul echipei nu poate conta pe Mohamed El-Nenni. De asemenea, este sub semnul întrebării participarea la meci lui David Ospina, Alex Ivobi și Henrikh Mkhitaryan.Pont recomandat Atletico Madrid – Arsenal:

Fără îndoială, rezultatele echipei de la Madrid sunt impresionante. Mai ales seria de unsprezece dispute, fără goluri admise. Cu toate acestea, cât de rău ar putea Arsenal să nu joace în acest sezon, londonezii au un bun atac. Iar gazdele în lupta viitoare nu vor putea conta pe cei trei apărători principali și pe antrenorul descalificat. Având în vedere cât de important este ca Wenger să-și termine bine cariera de antrenor în acest sezon, noi ne bazăm pe calificarea în finală a oaspeților. Alegerea noastră pentru acest meci: Arsenal se califică în finală cu o cotă de 3,66.