Cine obține trei puncte în partida de pe Ramon Sanchez Pizjuan?

Cine obține trei puncte în partida de pe Ramon Sanchez Pizjuan?

Meciul etapei a 36-a din LaLiga, Sevilla - Real Sociedad, va avea loc vineri, 4 mai, pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, începând cu ora 22:00. Echipele luptă din meci în meci să obțină calificarea în cupele europene, este important cine va câștiga și cine va face primul pas. "Sevilla" trebuie să se întoarcă spre calea victoriilor, dacă doresc un loc în Liga Europei pentru sezonul viitor. "Real Sociedad" va încerca să oprească toate intențiile rivalului din acest meci. Vezi pontul nostru pentru meciul din această seară.

 

Sevilla

Sevilla după 35 de etape se află pe locul opt, cu 48 de puncte acumulate. Doar un punct separă echipa de a șaptea poziție. În ultima rundă, a suferit o înfrângere în deplasare de la Levante cu un scor de (1:2) și și-a extins jocul la șapte meciuri fără victorii, în care a obținut doar trei puncte. Și în șase dispute din aceste meciuri a ratat minim două goluri pe meci. Pe teren propriu, Sevilla nu a câștigat niciunul din cele trei meciuri anterioare, primind de fiecare dată câte două goluri. Antrenorul echipei, Vincenzo Montella a fost concediat. Conducerea echipei a încredințat postul de antrenor principal, lui Joaquin Caparros, care are experiență la "Sevilla". Realizările serioase din cariera sa au lipsit mult timp. Acum, probabil, are ultima șansă de a-și confirma profesionalismul. Noul antrenor al echipei în acest meci nu va putea conta pe fundașul central Simon Kjaer.

 

 

Real Sociedad

Real Sociedad din cele trei runde înainte de sfârșitul campionatului ocupă locul zece, cu 46 de puncte acumulate. Sâmbăta trecută a învins în derby-ul cu Athletic Bilbao cu un scor de (3:1) – o dublă pentru echipa din Sociedad în acest joc a fost marcată de mijlocașului Mikel San Jose. Aceasta a fost a patra victorie din ultimele cinci runde. A pierdut o singură dată în ultimele șase runde și în patru întâlniri și-a lăsat propria poartă fără goluri primite. În deplasare, echipa joacă mai rău decât pe teren propriu în care a câștigat doar unul dintre cele 13 meciuri anterioare, în care a suferit opt ​​înfrângeri. În același timp, echipa a jucat la zero în ultimele cinci întâlniri din deplasare. Antrenorul echipei nu poate conta în acest meci pe Ruben Pardo. Va lipsi și fundașul echipei, Aritz Elustondo, care a fost accidentat în ultima rundă.

 

Pont recomandat Sevilla – Real Sociedad:

În prima rundă din acest sezon, Real Sociedad a învins pe Sevilla cu un scor de (3:1). Aceasta a fost a patra victorie în ultimele șase meciuri. În deplasare a pierdut doar două din cele cinci meciuri anterioare cu același număr de victorii și un egal. Apropo, doar 3 din ultimele 25 de meciuri dintre Sevilla și Real Sociedad s-au încheiat la egalitate (de 11 ori fiecare echipă a câștigat), deși înainte de aceasta au împărțit puncte de trei ori la rând. "Sevilla" după schimbarea antrenorului va încerca să se întoarcă pe calea victorioasă pentru a obține un loc de califcare în Liga Europei pentru seonul viitor. Alegerea noastră pentru acest meci: victorie Sevilla cu o cotă de 1,85.