Cum pariem pe meciul dintre Celtic și Rennes, fostele rivale ale CFR-ului

Cum pariem pe meciul dintre Celtic și Rennes, fostele rivale ale CFR-ului

Autor: Flori Oprea


Azi, la ora 22, are loc meciul Celtic – Rennes, meci transmis de Digi Sport 2, un meci al orgoliilor în grupa clujenilor de la CFR. Celtic (care este favorită) arată o formă extraordinară, a avut un parcurs impecabil până acum și este deja calificată în primăvara europeană, datorită rezultatelor de până acum.


Statistică


În ultimele 5 meciuri (toate competițiile), Celtic a înregistrat doar victorii. În campionatul intern, echipa scoțiană are o singură înfrângere, din cele 13 etape disputate și ocupă primul loc, cu 34 de puncte, la egalitate cu Rangers.


În Europa League, grupa E, Celtic are 3 victorii și un egal, remiza fiind obținută în meciul tur cu Rennes. Partida a fost încheiată cu 1-1, ambele goluri fiind marcate din penalty-uri.


În ultimele 5 meciuri (toate competițiile), Rennes a înregistrat 2 victorii și 3 înfrângeri. În competiția europeană, este singura echipă care nu a reușit să obțină încă o victorie, ocupând ultimul loc din grupă – locul patru. Francezii au trei înfrângeri și un egal, reușind în cele patru meciuri să înscrie doar două goluri.


În campionatul francez, Rennes are doar două victorii, în ultimele meciuri fiind învinsă de cinci ori.


Istoria meciurilor


În istoria meciurilor cu Celtic, francezii nu au învins niciodată, ultimele două confruntări încheindu-se la egalitate.

Celtic absenți – Arzani, Bain, Simunovic

Rennes absenți – nici un jucător indisponibil


PONTURI RECOMANDATE DE FANATIKSPORT

sub 2,5 goluri – cotă 1,70


IAR CEL MAI TARE BILET DE AZI ESTE BILETUL DE COTĂ 226! CLICK AICI PENTRU A-L OBȚINE!