Echipa lui Massimiliano Allegri pleacă la Roma după un nou trofeu!

Echipa lui Massimiliano Allegri pleacă la Roma după un nou trofeu!

Meciul etapei a 37-a din campionatul Italiei, Roma - Juventus, va avea loc pe stadionul Olimpico din Roma, duminică, 13 mai, începând de la ora 21:45. Echipa antrenată de Massimiliano Allegri în acest meci îi va fi destul să smulgă un punct pentru a deveni campioana din acest sezon. Va permite echipa lui Eusebio Di Francesco ca cei de la Torino să obțină trofeul în această seară? Vezi ce pronostic am pregătit pentru această partidă!


Roma

Roma înainte de acestă etapă ocupă locul al treilea în clasament. Echipa este cu două puncte în fața lui Lazio și cu patru puncte înaintea lui Inter. Dacă reușește să obțină cel puncte în disputa cu Juventus și Inter nu va reuși să câștige disputa cu Sassuolo, Roma își va garanta o calificare în Liga Campionilor. Duminică, a învins Cagliari în deplasare cu scorul de (1:0). Aceasta a fost cea de-a patra victorie consecutivă pe care a avut-o echipa antrenată de Eusebio Di Francesco. Totuși, pe Olimpico, echipa a câștigat doar patru din ultimele nouă meciuri. În general, în acest sezon, a obținut doar 32 de puncte în jocurile de pe teren propriu - nouă mai puțin decât în deplasare. Antrenorul echipei în acest meci nu va putea conta pe Gregoire Defrel și Rick Karsdorp care sunt accidentați de mult timp. Sub semnul întrebării este participarea la meci a lui Diego Perotti și Kevin Strootman.


Juventus

"Juventus" a ajuns la Roma deja în calitatea de câștigător al Cupei Italiei - miercuri, echipa Massisiliano Allegri a învins pe "AC Milan" în finală, marcând patru goluri fără a primi măcar unul. Săptămâna trecută, Juventus a obținut o victorie puternică asupra celor de la Bologna, cu un scor de (3:1) – pentru cei de la Torino au reușit să marcheze Khedira și Dybala și o altă minge, a intrat în poartă după un autogol și acum echipa se află la un pas de la următorul titlu de campioană. Victoria asupra celor de la Bologna a fost pentru "Bătrâna Doamnă" a doua la rând. În ultimele 23 de meciuri, a suferit doar o singură înfrângere, cîștigând de 19 ori și de trei ori a terminat la egalitate. În deplasare nu a pierdut deja 12 meciuri la rând, în care a câștigat zece dintre ele. Și în opt partide, Juventus nu a ratat nici măcar un singur gol. Cu două runde înainte de sfârșitul acestui sezon, echipa din Torino sunt cu șase puncte înaintea lui Napoli.


Pont recomandat Roma – Juventus:

Cinci meciuri anterioare dintre Roma și Juventus s-au încheiat cu o victorie pentru echipa gazdă a partidei. Nici una din cele șapte lupte anterioare dintre acești rivali nu sa încheiat cu victoria echipei care a jucat în deplasare. În 15 meciuri anterioare a câștigat doar o singură dată echipa care a jucat pe teren propriu. La Roma, gazdele au pierdut doar unul din cele șapte meciuri anterioare, în care au obținut patru victorii și au terminat partida de două ori la egalitate. Deosebit de remarcabil este faptul că în 7 din cele 11 meciuri anterioare dintre aceste echipe în toate turneele, nu au fost înscrise mai mult de două goluri pe meci. După părerea noastră și meciul acesta nu va fi plin de goluri. Alegerea noastră pentru acest meci : se marchează 1 sau 2 goluri în meci cu o cotă de 1,92.