Ne așteptăm la o victorie din partea oaspeților?

Ne așteptăm la o victorie din partea oaspeților?

Meciul din etapa a 37-a din Seria A, Sampdoria - Napoli, va avea loc pe stadionul Luigi Ferraris din orașul Genova, duminică, 13 mai, începând de la ora 21:45. "Napoli" practic nu are nici o șansă de a obține trofeul de campioană în acest sezon, dar cu siguranță va încerca să termine sezonul cu victorii. În timp ce rivalul din această seară nu luptă la fel pentru nimic spre acest sfârșit de sezon. Cum se va încheia partida? Vezi ce pronostic am pregătit pentru această dispută.


Napoli

Napoli după victoria din deplasare asupra lui Juventus a reușit să obțină doar un punct din șase posibile în următoarele două întâlniri ale campionatului, pierzând de la Fiorentina cu un scor de (0:3) și cu un egal de (2:2) cu Torino. Cu două runde înainte de sfârșitul acestui sezon, echipa lui Mauricio Sarri sunt la șase puncte în spatele lui Juventus și nu au șanse reale pentru Scudetto. Ultimul meci din deplasare, echipa a pierdut - cu un scor de (0:3) de la Fiorentina, așa cum sa menționat mai sus. Înainte ca echipa lui Mauricio Sarri să nu piardă 30 de meciuri în deplasare, câștigând 24 dintre acestea. Și în meciul cu Fiorentina, Napoli a ratat mai multe goluri decât în 11 întâlniri înainte de aceasta. În această partidă, antrenorul echipei poate conta pe toți jucătorii.


Sampdoria

Sampdoria ocupă locul 9 în clasamentul din Seria A înaintea acestei runde, cu 54 de puncte acumulate. Duminică, a pierdut în deplasare de la Sassuolo cu un scor minim de (0:1). Aceasta a fost cea de-a șasea înfrângere din ultimele 10 runde. Adevărat faptul, că cinci dintre cele șase pierderi au fost în deplasare. Dar pe teren propriu, Sampdoria a pierdut doar o singură dată în ultimele zece întâlniri, în care a obținut șase victorii și trei egaluri. În acest timp, într-un singur duel, a ratat mai mult de o minge - cinci goluri fără a marca măcar unul în disputa de pe Luigi Ferraris cu Inter. În acest sezon 72% dintre punctele acumulate - 39 din 54, Sampdoria le-a obținut pe teren propriu. În acest meci, antrenorul echipei Marco Giampaolo dorește să trimită pe teren câțiva jucători tineri din a doua echipă. Va rata această dispută fundașul Nicola Murru care este accidentat.Pont recomandat Napoli – Sampdoria:

În prima rundă din acest sezon , Napoli a învins pe Sampdoria cu (3:2) - toate cele cinci goluri au fost marcate înainte de pauză. Aceasta a fost a patra victorie consecutivă a echipei antrenate de Mauricio Sarri. Nu a pierdut Napoli de la Sampdoria din mai 2010, serie în care a obținutt zece victorii de atunci și trei remize. Merită remarcat faptul că în ultimele opt meciuri dintre Sampdoria și Napoli ambele echipe au marcat și, în general, în acest timp au fost marcate 39 de goluri sau în medie aproape cinci goluri pe joc. Părerea noastră este că nici în acest meci echipa lui Mauricio Sarri nu va face excepție și va încerca să obțină o victorie. Alegerea noastră pentru acest meci: victorie Napoli cu o cotă de 1,68.