O ultimă speranță pentru FCSB in disputa de la Craiova!

O ultimă speranță pentru FCSB in disputa de la Craiova!

Meciul rundei a 9-a din Liga1, Universitatea Craiova – FCSB, va avea loc pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, începând cu ora 20:45. "Universitatea Craiova" și "FCSB" se numără printre cele mai puternice echipe din România și continuă să lupte pentru o calificare în cupele europene. Pe cine ar trebui să pariem în acest meci? Vezi pronosticul nostru pentru această partidă.Universitatea Craiova

"Universitatea Craiova" a jucat foarte bine în campionatul din acest sezon și a avut mari șanse de a concura pentru un loc în Cupele Europene din cele șase echipe din vârful clasamentului. În ultima partidă, echipa din Craiova a disputat un meci în deplasare cu CFR Cluj, acolo unde au pierdut partida cu scorul de (1:0), golul fiind marcat demijlocașul Camora. Trei dispute nereușite în ultimele runde permit echipei să se claseze doar pe locul patru. Cel de-al doilea meci din semifinalele Cupei României "leii" a pierdut, totuși, la suma a două întâlniri, echipa antrenată de italianul Devis Mangia sa calificat în finală unde va juca cu AFC Hermannstadt.

FCSB

 

Echipa antrenată de Nicolae Dică până la ultima va spera la medaliile de aur în acest sezon, chiar și în ciuda performanței stabile a celor de la CFR Cluj, care sunt la un singur punct în față. În ultima rundă, echipa din capitală a suferit o înfrângere senzațională în deplasare de la "Politehnica Iași", ceea ce a complicat foarte mult drumul spre trofeu. În general, înainte de aceasta, jucătorii echipei au înscris în poarta adversarului șapte meciuri la rând. Să nu uităm faptul că echipa lui Dică nu câștigă deja trei meciuri la rând, șansele pentru trofeul de campioană sunt tot mai mici.


Pont recomandat Universitatea Craiova – FCSB:

Presupunem că oaspeții vor încerca să obțină astăzi în cele din urmă o victorie și să continue lupta pentru trofeul de campioană, să nu uităm că și gazdele au nevoie de puncte pentru a concura pentru un loc în Liga Europei. Echipa lui Devis Mangia joacă acasă destul de efficient pe stadionul Ion Oblamenco, astfel încât sunt în stare să poată arăta un fotbal strălucitor. Alegerea noastră pentru acest meci: 3+ cu o cotă de 2,18.