PONTURI la Manchester United – Az Alkmaar. Miza: primul loc în grupă

PONTURI la Manchester United – Az Alkmaar. Miza: primul loc în grupă

Autor: Flori Oprea


Britanicii de la Manchester United primesc în această seară vizita olandezilor de la Az Alkmaar, în etapa a 6-a din Europa League. Meciul va începe la ora 22.00 și va fi transmis la noi de Eurosport.


Meciul poate părea fără o miză de proporții, deoarece ambele echipe sunt deja calificate în șaisprezecimile competiției. Această partidă, însă, nu este lipsită de implicații: va decide cine câștigă grupa și cine evită astfel întâlnirea cu una din cele opt echipe transferate din Liga Campionilor.


United conduce în clasament(10 puncte) cu un punct față de olandezi și tot ce trebuie să facă, pentru a rămîne lideră, este să nu piardă meciul. Diavolii Roșii au avut un sezon inconstant, dar în ultima vreme au arătat o formă excelentă, după ce i-au învins recent pe Tottenham și Manchester City, ajungând astfel pe locul 5 în Premier League.


La rândul său, Az Alkmaar trebuie să câștige diseară, pentru a o detrona pe Manchester City. Este singura echipă fără meci pierdut din grupă, deci are șanse să le țină piept englezilor, și totuși a făcut 3 egaluri în 5 meciuri. În două partide jucate în deplasare – cu Astana și Partizan, scorurile au fost favorabile: 5-0 și respectiv 2-2. 


În partida tur cu Manchester, scorul a fost egal, 0-0. E posibil ca olandezii să nu alinieze cel mai bun 11, deoarece gândul lor se îndreaptă acum spre întâlnirea cu Ajax Amsterdam, cu care urmează să joace pe teren propriu. Ajax este lidera campionatului intern, cu doar 3 puncte mai mult față de Az.


Manchester United

Ultimele cinci meciuri: 2 victorii, 2 egaluri, o înfrângere

Indisponibili: E. Bailly, D. Dalot, Fosu Mensah, Paul Pogba și M. Rojo – accidentați

Az Alkmaar

Ultimele cinci meciuri: 4 victorii, un egal

Indisponibili: P. Chatzidiakos


Ponturile noastre pentru acest meci:

X la pauza sau la final/COTA 1.65

X/COTA 3.7SI IATĂ ȘI CEL MAI TARE BILET DE AZI: COTĂ 931! CLICK AICI PENTRU A-L OBȚINE!