Prima finalistă se va decide pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid!

Prima finalistă se va decide pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid!

Meciul semifinalelor din Liga Campionilor, Real Madrid – Bayern Munchen va avea loc marți, 1 mai la ora 21:45, pe stadionul Santiago Bernabeuu. Prima întâlnire al acestor echipe sa încheiat cu victoria madrilenilor cu un scor de (2:1). Echipa lui Zinedine Zidane are nevoie de o remiză sau cel puțin să piardă disputa la un gol diferență, în timp ce germanii sau nevoie de o victorie în doua mingi diferență. Cine obține calificarea în marea finală de la Kiev? Vezi pronosticul nostru pentru meciul din această seară.


Real Madrid

Pentru meciul cu Bayern München, echipa vine după o victorie pe Santiago Bernabeu cu Leganes în LaLiga cu ​​un scor de (2:1). În ultimele patru meciuri oficiale, echipa din Madrid a câștigat de trei ori și în toate cele trei cazuri a câștigat cu un scor de (2:1). De remarcat, de asemenea, că în ultimele șase meciuri madrilenii au ratat. Pe Santiago Bernabeu, a pierdut doar o întâlnire din ultimele nouă, în care a obținut șase victorii și de două ori a jucat la egalitate. În Liga Campionilor a pierdut doar 2 din 19 jocuri de pe Santiago Bernabeu. Apropo, una din aceste două înfrângeri a suferit chiar de la rivalii din această seară în luna aprilie a anului trecut. Atunci Real Madrid, ca și acum, a câștigat primul meci din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, cu un scor de (2:1). A urmat meciul din retur unde germanii au suferit o înfrângere la fel cu scorul de (2:1) și doar în timp suplimentar sa decis soarta semifinalelor, unde Madrilenii au marcat trei goluri fără răspuns. La meciul cu Bayern Munchen vor juca jucătorii echipei: Isko și Nacho, care au lipsit mult timp din cauza unor accidentări, ceea ce a devenit cu siguranță o veste bună pentru fanii de la Madrid. O veste proastă este că Carvajal nu va juca, această pierdere este grea pentru echipă, dar antrenorul francez va găsi cu siguranță o ieșire din această situație.Bayern Munchen

Bayern Munchen după înfrângerea de la Real Madrid, în campionat a învins cu un scor de (4:1) pe Frankfurt Eintracht. Aceasta a fost a șaptea victorie în ultimele nouă meciuri din toate turneele. Bavarezii au pierdut doar 2 din 28 de lupte oficiale anterioare, unde au obținut 24 de victorii și doar 2 remize. În deplasare au câștigat patru meciuri anterioare cu un scor total de 15:4. De remarcat faptul, că în deplasare echipa din Munchen a câștigat 12 din cele 13 ultime întâlniri. În ceea ce privește rezultatele germanilor în Liga Campionilor, echipa a câștigat ultimele patru jocuri din acest turneu, marcând cel puțin două goluri de fiecare dată. În ciuda faptului că aproape toți jucătorii principali care au jucat împotriva Real Madrid au avut nevoie de o odihnă, meciul din ultima runda a fost prea ușor mai ales în partea a doua a meciului unde bavarezii au marcat trei goluri. La Madrid, antrenorul echipei Jupp Heinkes nu va putea conta pe un număr de jucători cheie - Vidal, Boateng, Koman, Alaba și Robben care sunt cu toții accidentați.


 

Pont recomandat Real Madrid – Bayern Munchen:

Real Madrid a câștigat cinci din ultimele șase meciuri împotriva lui Bayern Munchen în timpul regulamentar. Va continua seria fără egaluri în această confruntare, care are deja zece meciuri, dintre care șapte au câștigat Real Madrid și trei – Bayern Munchen. Echipa lui Zidane a obținut un avantaj foarte bun în primul meci, dar să sărbătorească succesul este prea devreme. Încă proaspătă amintire a fanilor este o revenire a celor de la "Juventus" pe "Santiago Bernabeu" în ultimul meci din turneu. Numai datorită loviturii de la 11 metri acordat în minutul 90 al partidei, atacantul echipei, Cristiano Ronaldo și-a calificat echipa în următoarea etapă. Părerea nostră este că chiar dacă germanii nu pot conta pe mulți jucători cheie vor încerca să lupte pînă la capăt. Alegerea noastră pentru acest meci: X2 cu o cotă de 1,76.