Va reuși echipa lui Paco Lopez să mai obțină incă o victorie?

Va reuși echipa lui Paco Lopez să mai obțină incă o victorie?

În meciul final al rundei a 36-a din campionatul Spaniei, Leganes va găzdui pe Estadio Municipal de Butarque pe Levante, disputa va avea loc pe 7 mai și va începe la ora 22:00. Ambele echipe nu luptă pentru nimic spre sfârșitul acestui sezon, iar singura motivație pentru întâlnirea din această seară va fi ocolirea adversarului în clasament. Cine va fi mai puternic în această partidă? Vezi ce pronostic am pregătit pentru acest meci.


Leganes

"Leganes", pierzând motivația în campionat, la sfârșitul sezonului a încetinit să-și demonstreze jocul său adevărat. Deși rivalii lunii trecute au fost serioși. Echipa lui Asier Garitano a pierdut în ultimele șase runde de Valencia (0-1), Barcelona (1:3), Villarreal (1:2) și Real Madrid (1:2). Punctele pentru această perioadă, echipa au obținut doar în meciurile de pe teren propriu. Un singur punct a fost câștigat într-un duel cu Deportivo, iar singura victorie a fost obținută în fața celor de la Celta Vigo cu scorul de (1:0). Trebuie remarcat faptul că înfrângerea de la "Valencia" este singura de pe teren propriu din cele șase întâlniri anterioare. În clasament, "Leganes" ocupă locul 15 cu 40 de puncte acumulate, precum și viitorul său rival "Levante", care este al șaptesprezecelea în clasament. O pierdere gravă pentru echipă va fi absența lui Gabriel Pires din cauza descalificării, iar Alexander Shimanovski a fost accidentat. Nu este încă clar dacă Eusequiel Muñoz și Omar Ramos vor apărea pe teren.

 


Levante

Pentru "Levante", poate evenimentul cheie în acest sezon a fost apariția noului antrenor Paco Lopez. În ultimele opt dispute în LaLiga aflate sub conducerea sa, echipa a reușit să acumuleze 19 puncte. Datorită acestor rezultate, echipa a părăsit rapid din zona de retrogradare, scutindu-se cu 11 puncte. În ultimele două runde, "Levante" a învins cu destulă încredere pe participanții recenți ai competițiilor europene. În deplasare au învins pe "Athletic Bilbao" cu (3-1), și pe teren propriu pe - "Sevilla" (2:1). "Levante" în ajunul acestui meci are patru jucători de bază accidentați - Sheik Dukur, Antonio Garcia, Raul Fernandez și Alex Alegria. Probabil că va lipsi în acest meci și Eric Kabako.


Pont recomandat Leganes – Levante:

Ambele echipe sunt private de motivația în campionat, singurul moment al jocului va fi ocolirea adversarului în clasament. Meciurile dintre "Leganes" și "Levante" nu sunt foarte eficiente. În prima rundă a avut loc o remiză 0-0, dar în general au fost marcate mai mult de două goluri în doar o singură dispută din ultimele cinci. Părerea noastră că acest meci nu va fi o excepție. Alegerea noastră pentru acest meci: se marchează 1 sau 2 goluri în meci (1-2) cu o cotă de 1,80.